bugün

teenage

ah evladım, bakınız bu başlık beni gençlik günlerime zamanda yolculuk ettirdi yani. yani evladım, thomas anders ile dieter bohlen'den mütevellit modern talking grubunun gerçek bir fanı idim evladım. bakınız, hey dergisi'nin her sayısını da sektirmeden alırdık evelallah. işte bir sayısında tam boy modern talking posteri vermeye başlamıştı. başlamıştı diyorum, çünkü derginin ebadı küçük olduğundan parçaları biriktirip tutkal ile yapıştırmamız gerekecekti. amma velakin ben sıkılıp bırakmıştım parça biriktirmeyi.

velakin, aklımız ermeye başladığında teenage denilen kız evlatlarımızın her türlü gereksiz insanı da dünyanın başına bela eylediğini farkedecektim. nitekim bu kızlarımız, grubun her şeyini yapan dieter'in yüzüne bile bakmayıp, uzun saçı ve düzgün fiziği ile azıcık neandertal hocanızı andıran thomas'ın peşindeydi. işte bu thomas'ın "benim adım thomas, bana komas!" sözü de çok ünlüydü o zamanlar.

hatta bu genç kızlarımız, thomas'ın karısı nora'yı öyle bir kıskanırlardı ki, ellerine geçse bir kaşık suda boğarlardı yani. aynı grup daha sonra bryan adams gereksizini de başımıza bela edecekti.

olmaz evladım, böyle olmaz, tanrı dünyayı teenage'in şerrinden korusun. daha sonra daha derinden irdeleyeceğim gibi, bütün tüketim ekonomisi bu gencecik evlatlarımız tarafından ayakta tutuluyor yani, cık cık, n'olacak bu gençlerin hali yav!