bugün

fenerbahçe

dün akşamki rize maçında yine kötü bir futbolla 3 puanı almıştır. takım için genel notlarım şunlar:

altay: fener'in ilk 11 kalecisi kesinlikle değil. iyi bir yedek olur. seneye iyi bir kaleci kesinlikle şart.

n. sangare: bizi şaşırtmadı ve her geçen gün performansı daha iyiye gidiyor. aynen devam nazım.

g.gönül: adam kaç ay oldu hala sakat. sakatlıktan ziyade kadroda olmadığı için trip yapıyor iddiaları varmış. eğer gerçekse, senin trip yapacak durumun yok, takıma örnek olmalı ve bir an önce sahalara dönmeli. yoksa sezon sonu bay bay denilebilir.

attila szalai: kumaşı iyi. güzel oynadı 2 maçtır. attila gibi pas yapabilecek ve hücum başlatacak stoper (marcao tarzı) lazımdı iyi oldu. ama yanına 1 baba stoper hala lazım kanaatindeyim.

serdar aziz: şu anki durumda ilk 11'de tisserand ile dönüşümlü oynayabilirler ama hakkındaki düşüncelerim değişmedi.

tisserand: ilk 11'de oynamak istiyorsa mutlaka kendini geliştirmek zorunda yoksa rotasyonda kullanılabilir.

lemos: söze gerek yok saatli bomba ve şaşırtmadı.

sadık: adam tam oynamaya başladı, sakatlandı. aynen devam sadık. hırsını, inancını kaybetmeden çalışmaya devam etmelisin.

caner erkin: takımda sorumluluk alan, pozisyon yaratan 4 adamdan biri. aynen devam caner kardeş.

novak: küstürülmemeli ve caner'le iyi değerlendirilmeli.

gustavo: allah'ın fener'e bir lütfu. tam bir maestro. nazar değmesin meksika baronuma. swh.

ozan tufan: beni şaşırttı. performansını arttırdı. ilk 11'de düzenli ve avrupa'da oynamak istiyorsa istikrarlı olması şart!

t. ciğerci: lafa gerek yok sanırım.

mert hakan: tam bir kabadayı görüntüsü var. nedense bu oyuncuya içim sinmedi. ne oyunu iyi ne de hal ve hareketleri. çok itici geliyor bana. umarım düzelir ve alper potuk faciası yaşatmaz. şu an ilk 11 için uygun değil.

j. sosa: iyi bir joker. her an her şeyi yapabilecek biri. dünkü rize maçında bunu gösterdi zaten. yeter ki formunu ve psikolojisini hazır tutsun. tutmuyorsa vakit kaybedilmemeli ve sezon sonu gönderilmeli.

pelkas: mesut'un iyi bir yedeği olabilir. küstürülmemeli ve rotasyonda kullanılması için diri tutulmalı. bu da erol hoca'nın işi artık.

valencia: gayet iyi bir sağ açık. aynen devam karaoğlan ama daha çok sorumluluk alıp, pozisyon yaratmalı ve pas kayıplarını minimuma indirmeli.

perotti: yazık oldu, kısmet değilmiş. umarım düzelir en kısa sürede.

mesut özil: sana güveniyoruz mesut'um.

samuel osai: dünkü rize maçında kalitesini hissettirdi. valencia ile kanatları coşturacak belli. sadece teknik kadronun kendisini türkiye'deki sert futbol hakkında iyi eğitmesi şart. adam dün yapılan faullerle feleği şaştı. nereye geldim ben amk demiştir kesin. swh.

ferdi kadıoğlu: sezon sonu gönderilebilir. ben hiçbir ışık görmüyorum artık bu oğlanda.

mame thiam: kesinlikle samatta'nın yerine forvette oynamalı. takımda pozisyon yaratan ve sorumluluk alan sağlam biri ve skor üretiyor. küstürülmemeli.

samatta: hayal kırıklığına doğru hızla yol alıyor. düzelmezse sezon sonu gönderilmeli ve şu an yerine kesinlikle thiam oynamalı.

k.ademi: yazıya gerek yok sanırım.

ismini hatırlamadığım 3-4 tane genç futbolcu vardı. kupa maçlarında ve bazı lig maçlarında oynamışlardı. gayet iyi topçular. bu oyunculara bol bol şans verilmeli.

erol bulut: hocam iyi gitmiyorsun. iyi-kötü bir şekilde kazanıyorsun maçları ama bu böyle sürmez. kredin çok fazla değil bence. ya hocalığını ve liderliğini gösterecek iyi bir futbol oynatacaksın ya da yolcu olacaksın. biz senden çok umutluyuz. lütfen umudumuzu kırma.

volkan demirel: kesinlikle gönderilmeli. teknik kadroda yeri yok ve olmamalı da. hala ne iş yaptığını anlayabilmiş değilim. konu mankeni gibi görünüyor yedek kulübesinde.

ali koç & emre belözoğlu: alınacak her başarı ve başarısızlık size yazmaya devam edecek. başkan seni seviyor ve destekliyoruz. alo ben emre abin, umarım sen de başarılı olursun.