mhp kapatılmalıdır

Yukarıdaki arkadaş yine saçma sapan tespitler sıçmış.

"mhp türkiye’nin en çok suça bulaşmış , en çok faili meçhul olayların arkasındaki karanlık güç ve en adi terörist örgütlerinden birisidir."

Solcu iki yüzlülüğü işte.. Ulan velet sen mkp, tikko, mlspb, tdkp, dev yol, dev sol, rızgari, kawa gibi sol terör örgütlerinin yaptığı katliamları biliyor musun acaba? Ülkücüler teröristmiş hadi ya.. O ülkücülerin arasında komandolarımız ve fırat çakıroğlu gibi yiğitler de var. Fetö terör örgütüne en çok gücü veren, akp zaten. Bunda bir sorun yok. Mhp, siyasal islamcılara yaklaşarak çoktan kendini bitirdi. Valla terörist ve katil sayısı en çok o minnoş solculardan çıkmıştır. Sürekli olarak propaganda yaptıkları için herkese kendilerini çok iyi insanlarmış yutturdular. Geçmişte yedikleri nanelerin haddi hesabı yoktur.

Türkün ve kürdün arasına girilme meselesine gelince, kürt sorunuyla ilgili hiçbir bilgin yok belli ki senin. 1806'tan beri bitmeyen kürt isyanlarını incele bakalım. Hatta kürtler anadoluya nasıl girmiş onu da araştır. Ülkücü kürtler var aq. Tabi canım, geçmişte dtp'yi, bdp'yi ve şu an aktif olan hüda-par'ı da biz türkçüler kurduk zaten. 80 darbesinden önceki sol terör örgütlerinin tetikçileri hep kürtlerdi.

Fetö'yle iş birliği yapılma meselesine gelince, ahmet altan, osman kavala ve murat belge gibi cihangir s*lcuları siyasal islamcılarla, fetöcülerle ve kürtçülerle iş birliği içerisine girmişlerdir. Sebebi de türk ordusunu fetöcülere yem edip, orduyu bitirmekti..

Tansu çiller zamanında yok edilen kürt mafyalarını ve pkk'ya para aktaran kürt uyuşturucu tacirlerini de bir araştır, ondan sonra ülkücülere terörist yakıştırması yaparsın sözde anarko ergen seni.