bugün

yahudi v s arap

Yahudiler ile Araplar birbirine girmişler. Halkımızın bazıları bu savaşta araplardan yana taraf olmamızı istiyorlar.
Şöyle düşünelim: Bugün Türklerin bir savaşı olsa, hangi arap ülkesi bize destek verecek? Hiçbirisi... Bırakın desteği, tarih boyunca yaptıkları gibi gene bizi arkadan vuracaklar.
"Din kardeşliği" denilen kavram sadece Türklere dayatılıyor, arapların aldırış ettiği yok. Batılı hıristiyanlara "gavur, kafir, küffar" derler ama bir savaş durumunda onlardan aldıkları paralar karşılığında kendi "din kardeşleri" Türklere kahpece saldırmakta bir an tereddüt etmezler, tıpkı Mekke Şerifi Hüseyin gibi...
"din kardeşliği" denilen olay arapların umurunda bile değilken, Türkler neden "din kardeşliği" adına arapların davasına destek verecekler?
Hele ki Filistin... 1960'lı, 1970'li yıllarda Türkiye'nin mevcut anayasal düzenini silah zoruyla değiştirerek komünist rejimi tesis etmek amacıyla memleketi kan gölüne çeviren dev-yol, dev-sol, thkp-c, tikko gibi marksist-leninist terör örgütlerinin Filistin topraklarında eğitim kampları kurmalarına izin vererek lojistik destek sağlayan, terörist Deniz Gezmiş ve avenesine sahte kimlikler ile silah dahi temin eden Filistinlileri savunmak, Türk evlatlarına mı düşmüştür? Filistin'de kurulan kamplarda o kızıl katilleri bizzat Filistinli subaylar eğittiler, sonra da ellerine silah verip Türkiye'ye yolladılar. 12 Eylül öncesinde dökülen kanda Filistinlilerin payı büyüktür.
Konunun bir başka boyutu da var. Vaktiyle Filistinliler yahudilere büyük arazileri dolar karşılığında satarken keyifleri gayet yerindeydi ama günün birinde o sattıkları topraklar üzerinde israil kuruluverdi. Yahudilerin paralarını afiyetle yerken iyi de, yahudilerle savaşa girince mi kötü oluyor?... "Toprağını satan milletin sonu esarettir", ne halleri varsa görsünler.
Sonuç olarak, her ikisi de Samî ırkına mensup oldukları için akraba sayılan araplar ile yahudilerin savaşı, Türkçüleri ilgilendirmez. Bunlar Türk'ün düşmanlarıdır, birbirlerini kırmaları bizim sorunumuz değil. Türkçülerin davası Doğu Türkistan davasıdır, Musul - Kerkük davasıdır, Güney Azerbaycan davasıdır, oralarda yaşayanlara "din kardeşliği" gibi bizden başka kimsenin aldırış etmediği içi boş bir bağla değil, "kan ve gen bağı" ile bağlıyız. Bu bağ, bağların en güçlüsü ve ebediyen kalıcı olanıdır. **

--spoiler--
http://www.turania.com/showthread.php?t=4536
--spoiler--