bugün

chp de hızla artan tecavüz vakaları

ilk söz;

içimizden şerefsiz tecavüzcüler çıktığında değil, susup görmezden geldiğimizde o tecavüzcülere benzeriz...

Son iki ay içerisinde farklı bölgelerdeki iki yüksek mevkiye sahip CHP'linin tecavüzcü olduklarının ortaya çıkması büyük olay oldu.

iki ay öncesinde CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay S.T. adlı bir kadınla zorla birlikte olduğu ve olayın örtbas edilmesi için kadını ailesine zarar vermekle tehdit ettiği için tutuklanmıştı.

Kaynak;

https://www.ensonhaber.co...t-deniz-atabayin-tutuklan

Dün ise benzer bir olayın istanbul'da yaşandığı ortaya çıktı.

Maltepe CHP ilçe Başkan Yardımcısı U.K., genç bir kadına tecavüz suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

CHP'nin Maltepe ilçe Başkan Yardımcısı U.K., 20 yaşında genç bir kadını zorla alı koyup şiddet uygulayarak cinsel saldırı suçundan gözaltına alındı. Savcılık tarafından tutuklanması istenen U.K. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay 20 Kasım 2020 günü Beşçeşmeler bir kafeteryada yaşandı.

Kafasında bardak kırdım, saçımdan sürüye sürüye...

U.K. ile sevgili olmadıklarını bir mekanda buluştuklarını anlatan Z.Y. isimli kadın, kafede kimse kalmayınca kalkmak istediğini ancak U.K'nin buna müsaade etmediğini söyledi. Kendisini üzerine çektiğini bu sırada kafasına bardak vurduğunu anlatan Z.Y., U.K'nin saçından sürüyerek kendisini tuvalete götürdüğünü anlattı.

'Seni burada ... ve öldüreceğim...'

U.K.'nin kendisini tuvalette darp ettikten sonra ağzına cinsel organını zorla soktuğunu anlatan Z.Y., şunları söyledi: "Bu sırada aynaya bakarak kendini tatmin etti. Bağırdım ama 'bağırma seni kimse duymaz' dedi. Ben kendisine yalvardım ama o bana vurmaya devam etti. Kapıyı kilitledi ve 'seni burada s...ğim ve sonra da öldüreceğim' dedi."

işte Z.Y. isimli kadının savcılıkta verdiği ifadenin tam metni...

görsel
görsel

Gece saat 12:00 gibi kafeden çıkarak U.K.'nın bir arkadaşının evine gittiklerini ve orada kendisine pansuman yapıldığını anlatan Z.Y., daha sonra U.K.'nın arkadaşının kendisini eve bıraktığını söyledi.

Saldırıyı örtbas etme çabası...

Tecavüz olayının patlak vermesinin ardından olayın üzerini örtmek için bazı kişilerin devreye girdiği ve genç kadın ile ailesiyle görüşülmeye çalışıldığı ortaya iddia edildi. Yaşananlara ilişkin CHP il ve ilçe yöneticileri ile CHP kadın kollarının ilçe yöneticilerinin sesiz kalmasını trajedi olarak nitelendirildi.

görsel
görsel

Maltepe CHP yönetimi, geçtiğimiz günlerde Maltepe meydanında ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında kırmızı şemsiye dağıtmıştı.

Kaynak;

https://www.internethaber...n-tutuklandi-2144826h.htm

Son olarak;

Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük uğraşlara rağmen olayların üstünün kapatılamaması üzerine "Elinde kaset olmadan kimseyi tehdit edemezsiniz. Bu kabul edilemez. Böyle bir şey olabilir mi ya? Ben size böyle mi öğrettim." dediği öğrenildi...