bugün

sahibinden com

milletin araba fiyatlarını buradan takip edip her arabayı buradaki fiyatlara göre sandığı site. neymiş efenim bu site belirliyormuş arabaların fiyatlarını hassktr len ordan.

sahibinden e en dandik ürün yaz piyasada sıfırını 100 tl ye bulacağınız ürünü manyağın biri 150 tl den satıyor zaten. piyasa fiyatı 2200 tl olan telefonu 2400 e koyan manyak var.

araba alacaksanız önce çevrenizi yoklayın ihtiyacı olup elden çıkartan insanlar önceliğiniz olsun. sahibinden gibi yerlerde filtre miltre uğraşmayın 20 yıllık en boktan tofaş ı 130 binden satan var. zaten 2. el ürün satan 2 tip satıcı vardır ihtiyacı olduğu için satan ki bu adamlardan piyasa şartlarına göre uyguna alırsınız aracı. ikinci kesim ve en zararlı tipler 2. el satışı gayriresmi ticarete dökenler sitelere böyle uçuk kaçık fiyatlardan ilan verip bir enayi düşürebilir miyim derdinde olanlar.

bir tek senin araban güzel zaten. bir tek sende araba var aq. işte bunlar hep yokluktan kaynaklanıyor milletin elinde zaten olan belli olanıda nasıl kitlerim düşüncesinde.