bugün
- izmir de başörtülü kadını sahilden kovan seküler14
- sersem herif8
- zihni göktay11
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması20
- yön duygusuna sahip olmamak6
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- kadınların piç erkek tercihi9
- karı kıza para yedirir misiniz7
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek7
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi4
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- 2026 dünya kupası26
- yutar mısınız4
- yaş ilerledikçe fark edilen şey9
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- yeni yazarlara öneriler8
- evlenilmeyecek kız tipi5
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak3
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- brezilya milli futbol takımı2
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- saraca finch house12
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- unutulmayan duvar yazıları7
- yılın ilk denize girişi4
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- isveç norveç danimarka2
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı3
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı6
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- daha önce başkasına nude atmış kızla evlenmek3
- carlo ancelotti2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam6
- neymar2
- apophis göktaşı'nın 2029 da dünya'ya yakın geçişi2
- değersizlik hissi6
- erling braut haaland6
- beni de gammaz yapın5
- ragnar rockefeller38
- futbol21
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller6
- heyt bea2
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi3
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek3
- insanların neden böyle olması7
ilköğretim ve ortaöğretim kademesi için uzaktan eğitim sıkıntı. o yaşlarda her şey müfredat bilgisi değil sosyalleşme, arkadaşlık, öğrenci-öğretmen ilişkileri psikolojik ihtiyaçlar vs. yüz yüze gerekli. ama uygulaması olmayan üniversite bölümleri uzaktan eğitimle gayet güzel bir şekilde eğitimlerini görebilirler. niye bu kadar dır dır ediyorlar mis gibi hayatınızda göremeyeceğiniz notları uzaktan eğitimle aldınız bazılarınız yine sittin sene veremeyeceği dersleri ödev sayesinde uzaktan verdi. hadi ilkokul bebesi otoriteye uyar bir şekilde maskesini takar elini yüzünü yıkar hatta yapmayanı öğretmene şikayet eder özellikle 6-11 yaş arası otoritenin sözünden çıkmama kurallara sıkı sıkı uyma dönemidir. lise ortamı da yine okulda geçiyor yine belli süre çocukları kurallar dahilinde idare edebilirsin. ama üniversite gibi ortamda kimseyi zapt edemezsin. millet yine üni yakınlarında kafelere akın edecek. sen sırf 2-3 ortam yap, karı-kız düşür diye milletin canını kimse tehlikeye atmasın bir zahmet. zaten bu ünili erkeklerin % 90 ının derdi kız düşürmek ortam yapmak. kızlarında % 50 si evde ailesi ile anlaşamıyor. % 30 u da ortam yapmak için istiyor.
bak tekrar diyorum uygulama gerektirmeyen dersler. zaten yüz yüze eğitimde de slayttan dümdüz anlatıp geçiyorlar sanki görende bizim üni eğitim seviyemizi çok üst düzey sanır bugüne kadar yüz yüze oldu da noldu. matematikte net ortalamamız 5 i geçemiyor. öabt net ortalamaları 75 te 20 lerde. en yüksek bir türkçe var bir de pdr. yani yüz yüze eğitim alamıyoruz diye çokta bir şey kaybetmiyorsunuz. ee olum zaten ünide herkes ortamını yapıyor sınavdan 1 gün önce copy paste de not dileniyor herkes mk görende dersleri hiç kaçırmıyor sanır pezevenkleri. olum azıcık dürüst olun lan mk kertenkeleleri.
bak tekrar diyorum uygulama gerektirmeyen dersler. zaten yüz yüze eğitimde de slayttan dümdüz anlatıp geçiyorlar sanki görende bizim üni eğitim seviyemizi çok üst düzey sanır bugüne kadar yüz yüze oldu da noldu. matematikte net ortalamamız 5 i geçemiyor. öabt net ortalamaları 75 te 20 lerde. en yüksek bir türkçe var bir de pdr. yani yüz yüze eğitim alamıyoruz diye çokta bir şey kaybetmiyorsunuz. ee olum zaten ünide herkes ortamını yapıyor sınavdan 1 gün önce copy paste de not dileniyor herkes mk görende dersleri hiç kaçırmıyor sanır pezevenkleri. olum azıcık dürüst olun lan mk kertenkeleleri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar