bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- en iyi antidepresan7
- kötü biri olduğunu bilmek5
- true denilen yazar10
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- deli olduğunun farkına varmak6
- determinizm2
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- diyanetin abd'deki villaları8
- arkadaşlar nasılsınız6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- acıkmamak için öneriler5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- kontrat fosfor karburator5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- gammazlar çetesi18
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- gecenin şarkısı5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- chp'nin hali ne olacak49
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- soğuk suda duş almak2
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- sarı yeleli aslan trump8
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- zaman baba birader bey birader4
- anın görüntüsü18
- zallın fake hesabı var mı9
- yazarları gülümseten şeyler6
- hababam sınıfı semra hoca7
- mor semsiyeli yabanci14
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- gocu26
- cibali sahil3
devrilen cümlelerin yanıbaşına,
devrilen kamyonların sesleri.
ve ancak vurur şu yaralı ruhuma,
iptal olmayan vakıf emeklilik besleri...
- tolstoy
"ilerlemiş yaşına rağmen iyisin" dedi hafiften götüme bakarak. teşekkür edip yerime geçtim. düğünün artık son saatiydi, yorgun ve terli çehrelerden bu anlaşılıyordu. geline bir duş artık şarttı!
yeleğimin düğmelerini çözmeden yarım saat önce kadar serçe parmağımı halayda kaybetmiştim. halayınızın amına koyayım diye arandım bir müddet ama nafile, bulamadım. balık etli kıvrak bayan... biliyorum sende lan serçe parmağım!
damadın ucuz takım elbiseli kankileri meyve suyuna masa altından votka koyunca kendilerini ne de muzip hissediyorlardı. bir kızı dansa kaldırma geyiği de aralarında tüm gece döndü durdu. koca götlü ve en çok içeni gecenin sonuna doğru, artık sahnede de neredeyse kimse kalmadığında sonunda bir kızı dansa davet edebildi. fakat kız o kadar tecrübesizdi ki, reddetmeyi bile beceremedi ve ne yazık ki dansa başladılar. böyle bir şeyi izlemek zorunda kalmamalıydım. keşke pasta kesildikten sonra gitseydim.
at ağızlı gelin ve dar omuzlu damat... işte klasik bir türk düğünü. gelinliğin içinde seni, damadın yerinde de kendimi hayal ettim gece boyunca. ve şunu farkettim ahalinin içinde; herkes iyi ya da kötü, dengini bulmuştu. yaşlılar yaşlılarla, kekolar kekolarla, gelin damatla... bir ben yalnızdım. kelimenin tam anlamıyla yalnız.
belki bugün bir düğün fotoğrafçısı sonsuzlaştırdı yalnızlığımı. sonsuza kadar halay çektim aklımda seninle. 100 dolar taktım geline, sebebi çok net! insanların mutluluğuyla mutlu olamıyorum artık. onlar benim mutsuzluğumla mutsuz olsun lan bir kere de. koparmaya mı geldiniz amına koyayım?
şimdi çevre yolunda, 1.4 lpgli aracımla götüme selektör yiye yiye orta şeritten evime gidiyorum. piçler yine babalarından kaçırdıkları arabalarla trafiği sikiyorlar. dedim ya; herkes dengini bulmuş... selektörünüzü sikeyim, vermiyorum lan yol mol!
devrilen kamyonların sesleri.
ve ancak vurur şu yaralı ruhuma,
iptal olmayan vakıf emeklilik besleri...
- tolstoy
"ilerlemiş yaşına rağmen iyisin" dedi hafiften götüme bakarak. teşekkür edip yerime geçtim. düğünün artık son saatiydi, yorgun ve terli çehrelerden bu anlaşılıyordu. geline bir duş artık şarttı!
yeleğimin düğmelerini çözmeden yarım saat önce kadar serçe parmağımı halayda kaybetmiştim. halayınızın amına koyayım diye arandım bir müddet ama nafile, bulamadım. balık etli kıvrak bayan... biliyorum sende lan serçe parmağım!
damadın ucuz takım elbiseli kankileri meyve suyuna masa altından votka koyunca kendilerini ne de muzip hissediyorlardı. bir kızı dansa kaldırma geyiği de aralarında tüm gece döndü durdu. koca götlü ve en çok içeni gecenin sonuna doğru, artık sahnede de neredeyse kimse kalmadığında sonunda bir kızı dansa davet edebildi. fakat kız o kadar tecrübesizdi ki, reddetmeyi bile beceremedi ve ne yazık ki dansa başladılar. böyle bir şeyi izlemek zorunda kalmamalıydım. keşke pasta kesildikten sonra gitseydim.
at ağızlı gelin ve dar omuzlu damat... işte klasik bir türk düğünü. gelinliğin içinde seni, damadın yerinde de kendimi hayal ettim gece boyunca. ve şunu farkettim ahalinin içinde; herkes iyi ya da kötü, dengini bulmuştu. yaşlılar yaşlılarla, kekolar kekolarla, gelin damatla... bir ben yalnızdım. kelimenin tam anlamıyla yalnız.
belki bugün bir düğün fotoğrafçısı sonsuzlaştırdı yalnızlığımı. sonsuza kadar halay çektim aklımda seninle. 100 dolar taktım geline, sebebi çok net! insanların mutluluğuyla mutlu olamıyorum artık. onlar benim mutsuzluğumla mutsuz olsun lan bir kere de. koparmaya mı geldiniz amına koyayım?
şimdi çevre yolunda, 1.4 lpgli aracımla götüme selektör yiye yiye orta şeritten evime gidiyorum. piçler yine babalarından kaçırdıkları arabalarla trafiği sikiyorlar. dedim ya; herkes dengini bulmuş... selektörünüzü sikeyim, vermiyorum lan yol mol!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar