kadınların en büyük suçu

sürüye uymaları sürü psikolojisi ile hareket etmeleri. mesela önceden baby face erkekler moda idi. mesela kadınlar bıyıklı sakallı erkekleri sevmiyordu. eski filmlere bakın erkekler sinek kaydı traşlı giyimleri felan gayet şık.

Şimdi akasya durağındaki fato aney gibi döşi gılli erkek istiyiler maço vurdum mu oturtan. röportaj yapıyorlar romantik mi maço mu diye. kızlar ıy ne öyle vıcık vıvık ormantik erkek bize maço vurdumu masaya ses çıkaracak sözünü geçirecek erkek arıyoruz diyorlar.

Hala anlamayanlar var şiddeti savunmuyoruz aklı kıt arkadaşım. Sen keyif verici madde kullanırsan bunun sonuçları olur demi para bulamaz eşyanı satarsın bedenini satarsın cinayet işlersin. burda şiddet ve hırsızlığımı savunup meşru gösteriyoruz.

Mesela mahalleden çocukluk arkadaşlarım vardı onlara uysam ve arkadaşlığımı bitirmesem başıma neler gelirdi. Tamam hergün bir adranelin heyecan vardı. Ama herşeyin bir bedeli var. Arkadaş var gül bahçesine götürür arkadaş var çöplüğe. O yüzden bunun erkeği kızı yok sevgili seçerken dikkat etmek lazım bundan iyi bir eş çocuklarıma anne ya da baba olur mu diye.