bugün

çakarlı araç kullanan milletvekili kızı

Dünyanın en güçlü kadını frau merkel hep aynı markete gider, evine en yakın olduğu için, hatta market sahibiyle röportaj yaptılar, " markete gelen en ünlü şahsiyet " olarak frau merkel 'le ilgili - alışveriş yapar, kasanın arkasında sıra bekler, arada çocuklara şeker, çikolata hediye eder , kasada bunu söyleyip parasını öder - almanya'da bir 2 euroluk çikolata yüzünden hükümet devrilir çünkü - selfie çektirmek isteyenlerle selfie çektirir, bu gizli bir şey diildir, markette alışveriş yaparken çekilmiş bir sürü fotoğrafı var, kasada parasını öder, torbaların taşıyabileceği kadarını kendi taşır, .torba sayısı çoksa almanlar da eşek diildirler " sayın şansölye makam aracınıza kadar size yardımcı olalım "derler, sonra makam aracına biner evine gider.

Frau Merkel şansölye konutunda oturmaz, 3 odalı bir dairesi vardır, orada oturur.

Almanya'da polis ve ambulans dışında çakarlı araç kullanmak yasaktır. Çakarlı araç sadece "emergency - acil " durumlar içindir. Kalp krizi geçirmiş adama giden ambulans çakar ve siren kullanır, ya da trafik kazasına giden polis arabası ... bunun dışında zevk için çakar kullanan adam Almanya 'da mesleğinden men edilir.

Milletvekilleri, kongre üyeleri, metro ve tren bağlantılarını kullanırlar, diğer bütün insanlar gibi. Olaf Schulz vardır, sosyal demokrat, geçen gün metroda ayakta gazete okurken fotoğrafını çekmişler.

Alman ekonomi bakanı peter altmaier parlamentoya bisikletle gidip gelir. Geçen gazeteci sordu " sayın bakan sizi hep bisiklet üstünde görüyoruz ama o göbek hiç inmiyo, buna söyleyebileceğiniz bir şey var mı? ".... altmaier de " yaaa hiç sorma kardeşim aynen öyle, acaba bira içmeyi mi bıraksam? " dedi ...salondakiler gülüştüler .. altmaier göbekli tonton bir adamdır ...

"Missbrauch - kötüye kullanma " cezalandırılmadıkça böyle şeyler olacaktır.