zengin koca bulmanın yolları

toplanın kızlar, bu ulu çükücüklerden yol yordam falan öğrenemeyeceğiz. anlaşıldı.

ablanız star anlatsın size.

ilk önce türbanımız yoksa hemen türbanlanıyoruz, badelenmek gibi düşünün, bir üst mevki. ahah. sonra süslüman makyajımızı yapıp, starbucksa gidiyoruz. 3 kişilik kız grubuyla. ki bu kızlardan bekar olan siz olacaksınız, diğer ikisinin sevgilisi olmalı ki, arkadaş ortamında iyi avı seçebilmek için, ve iyi avı diğer avcılara kaptırmamak için. şahin gözlü olmak şart. mercedesin anahtarını, iphone 11 telefonunu ve cüzdanını masada köşeye koyan erkeği ufak ufak göz hapsine alıyoruz.(sigara demedim çünkü sevmiyorum, siz sigaraya okeyseniz onu da ekleyebilirsiniz.) giyim tarzını inceliyoruz. ince mi? zevkli mi? birinden yardım almış mı? bilek çorap giyiyor mu? giymesi elzem. sakal traşı düzgün mü?( ben sakalsız seviyorum. bazı kızlar boz ayı sevdiğinden, bu da bir zevk diyip birşey demiyorum.) bu özellikleri beğendiyseniz, masum ve aptal ve fakat utangaç ve etkilenmiş bakışlarla erkeğimizi egoluyoruz. fakir erkeği egolamaya gerek yok zaten. o kendi gelecektir. zengin erkek öyle mi? kızlar adamı piçleştirdiği için biraz kendinizden vermek zorundasınız, ama boşta olsun. elin tavuğu ulu kızlarında kaz olmaz.

ve av kendisiyle ilgilenen bu masum avı görünce birden avcıya dönüşecektir. kendinizi ona tavlattıktan sonra mis gibi bir zengin kocişiniz oldu. tepe tepe kullanın. kullanım hakkı dolunca doğaya atabilirsiniz, geri dönüşebilecektir.

not: bu giri eğlence amaçlı girilmiştir. fakirleri aşağılamak, ya da zenginleri övmek gibi alt metinler içerse de kaale alınmaması elzemdir.