bugün

arog

şu spoileri vermeden geçemeyeceğim;

--spoiler--

duanla yaşamadım ki bedduanla öleyim! *

--spoiler--

o kadar çok yorum okudum ki gitmeden önce, insan nasıl bişeyle karşılaşacağını da bilmeden edemiyo.. ama ben edindiğim genel kötü kanı aksine beğendim filmi.. 2 saat boyunca öyle karnınıza ağrılar girmiyo belki ama gayet seviyeli ve kaliteli bi komedi olduğunu söyleyebilirim.. gora ile kıyaslamak bence henüz için erken.. zira gora'yı en az 10 kez izledi hemen hemen herkes.. sindirildi yani gora.. ama arog daha çok taze ve bence sindirilmesi halinde çok daha keyif verici olabileceğini düşünüyorum..

filmi anlatıp gitmek isteyenlerin keyfini de kaçırmak istemiyorum ama gayet izlenir bi film diyorum.. özellikle tepeden tırnağa arabesk olan bi adamın * yaptıkları, tavırları gülümsetiyo insanları.. eksik yön olarak konunun gene bilindik bi hikaye olan futbola bağlanması gösterilebilir.. ama esas oğlanımız bilgi birikim açısından donanımlı bi adam olmadığı için aklına direkt olarak futbol geliyo.. çözümü orda buluyo yani.. neyse daha fazla anlatıp işin suyunu çıkarmayalım..

oyunculuk açısından bakarsak -naçizane olarak tabi ki- ben en zayıf isim olarak nil karaibrahimgil'i buldum.. çok yapmacıktı ve bence filme uygun olmayan tek isim oydu.. ama işte genel klişe burda devreye giriyo ve güzel, çekici, sağlam bi hatun arkadaş filme olumlu etki yapabileceği görüşüyle kadroya dahil ediliyo.. benim açımdan filmde olmayan tek yön buydu.. onun dışında ilk filmde tihulu'yu oynayan oyuncu abiyi bu filmde inanılmaz beğendim ben.. belki pek az sahnesi var ama özellikle filmin başlarında dikkatli izleyin, mükemmel bi iş çıkarmış benim nazarımda.. onun dışında bence filmin yıldızı kesinlikle ozan güven'dir.. mükemmele yakın bi oyunculuk, süper mimikler.. gerçekten de kendini aştığını düşünüyorum..

bu kadar gevezelikten sonra söyleyeceğim şudur ki dostlarım; gidin, izleyin.. gayet güzel ve başarılı bi türk filmi izleyeceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim..