bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela42
- azgın türbanlı10
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl5
- türk müsün3
- dünyanın en kısa fıkrası4
- yaşlılara moruk demek4
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- evlenmekten korkmak10
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- olgayella2
- manifest2
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- normal sozluk3
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- alttaki yazara aşık ol11
- senegal7
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- velvet ile revani yemek7
- pazartesi diyete başlıyorum2
- günün şiiri12
- istanbul ticaret odası ücretliler geçinme endeksi2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- sözlüğün kahve olması12
- gerdek namazı10
- izlenmiş en kusursuz film5
- yeni bir kitaba başlama sorunu3
- nermin2
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı4
- deniz göktaş17
- amerika israil arası kızışma7
- hayat pahalılığının giderek artması3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- üstteki yazar kimle evlensin5
- canımın hamburger çekmesi3
- yerde yuvarlanarak öpüşmek3
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- 2026 dünya kupası34
- iskeleden atlarken pişmek2
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- futbol29
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
türk milleti ve türkiye'nin kökenini orta asya değil anadolu türk kültürünün temelini de altay dağları değil ion kültürü olarak gören zararlı bir akım
günümüzde türkiye'nin sadece %50 i türk (2004 de %3 diyorlardı zamanla %15 oldu şimdi %50 diyorlar yavaş yavaş kabul ettiler türklük ve türkleri yok edemeyeceklerini haha) diyerek sesleri çok çıkmaktadır birçok konuda da dincilerle ortak hareket ederler bunlar sağ gericiler ile böyle özgürlükçü olduğu iddia edip ne kadar etnik grup varsa sırf türk'e muhalefet olmak için baştan aşağı yalarlar hatta yalama ne kelime paspas atarlar bunu da en büyük türk milliyetçilerinden biri olan atatürk'ün adını kullanarak yapar bu solperen,sol ızdırap tayfa işte hepimiz aslında yunan,ermeni,hitit,roma kokenliymişiz orta asya dogmaları silinmek zorundaymış öyle barış gelirmiş diyorum ya sol ızdırap ile sağ gericiliğin ortak noktası türk düşmanlığı bu solperen taife zamanında iran'da da fars milliyetçilerine değil humeyni'ye destek verdikleri için şu an şeriat ile yönetilen bir ülkede yaşıyorlar sonra da zırlıyorlar devrim muhafızları çok baskıcı özgürlük istiyoruz, saçımızı açmak istiyoruz diye eeee solperen kardeşim sen azınlık yalamak için dincilerle birlik olursan böyle ahlak polisleri ile beter ederler adamı kendini türkiye'ye zor atarsın ki saç, baş açabilelim diye.
günümüzde türkiye'nin sadece %50 i türk (2004 de %3 diyorlardı zamanla %15 oldu şimdi %50 diyorlar yavaş yavaş kabul ettiler türklük ve türkleri yok edemeyeceklerini haha) diyerek sesleri çok çıkmaktadır birçok konuda da dincilerle ortak hareket ederler bunlar sağ gericiler ile böyle özgürlükçü olduğu iddia edip ne kadar etnik grup varsa sırf türk'e muhalefet olmak için baştan aşağı yalarlar hatta yalama ne kelime paspas atarlar bunu da en büyük türk milliyetçilerinden biri olan atatürk'ün adını kullanarak yapar bu solperen,sol ızdırap tayfa işte hepimiz aslında yunan,ermeni,hitit,roma kokenliymişiz orta asya dogmaları silinmek zorundaymış öyle barış gelirmiş diyorum ya sol ızdırap ile sağ gericiliğin ortak noktası türk düşmanlığı bu solperen taife zamanında iran'da da fars milliyetçilerine değil humeyni'ye destek verdikleri için şu an şeriat ile yönetilen bir ülkede yaşıyorlar sonra da zırlıyorlar devrim muhafızları çok baskıcı özgürlük istiyoruz, saçımızı açmak istiyoruz diye eeee solperen kardeşim sen azınlık yalamak için dincilerle birlik olursan böyle ahlak polisleri ile beter ederler adamı kendini türkiye'ye zor atarsın ki saç, baş açabilelim diye.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar