bugün

aslını saklayan yazar

--spoiler--

evet belki de bu düşüncelerimi kimse umursamayacak çünkü benim atalarımın ve ailemin inancına sahip insanlarda her yolladığı on medyadan iki-üç tanesinde yezid kelimesi ya da zülfikar resmi geçen bir anlayış yok.

--spoiler--

Genç adam sen ateist misin, inancın var mı önce ona karar ver. Ateistim diyorsun ifadeni inanç gçndermesiyle bitirmişsin. Ateistsen bunların umrunda olmaması lazım. Yine saçmalamışsın. Hoş zaten ateist birinin mezheplerle işi olmamalı sen ilk adımdan tezatsın söylediklerine...

Zülfikar paylaşımların farklı kişilere ait ve alakasız başlıklarda. Nasıl ki insanlar ağızlarından allah kelamını düşürmeden ahlaksızlık yapabiliyorlar, bu da böyle bir şey.

Dhkpc veya grup yorumu savunduğum algısına nereden kapıldın bilmiyorum. Şahsen dhkpc nin ta amına koyim, grup yprum da zerre sikimde değil kim ölmüş kim açlık grevi yapmış. Mehmet selim kiraz mevzusu apayrı. Sen belki o binanın önğnden bile geçmemişsindir ama o adliye benim işyerim, katillerinin en ağır cezayı alması için de elimizden geleni ardımıza koymayacağız.

Ben savcı katillerini eleştiririm siyasi görüşlerine bakmadan ama mesela sen alparslan arslan ı eleştirebilir misin? O da danıştayda hakim öldürmüştü. Ama alevi falan değil ya senin açından o sıkar biraz.

izlenimine kapıldığın bu yanlış bilgiler tamamen senin hizmetkarı olduğun zihniyetinin bir tezahürü sanırım. Kaldı ki terörü, teröristi eleştirmenin zekatı olsa emin ol benden alırsın.

Neticede benimle ilgili olgulara inanıp inanmaman zerre umrumda değil, beni takip edenlerin de umrunda olduğunu sanmıyorum. Zira 2 ayda bir yeni hesap alıp gelip aynı şeyleri zırvalayan sensin, 12 senedir aynı hesapla aynı çizgide yazan benim. Yani neyin ne olduğu ortada.

Ayrıca solcuların milliyetçiliğyle ilgili refere entryin de alakasız olmuş. Ecevit de solcuydu, ama ona milliyetçi değil diyeni allah çarpar. Bilmiyorum biliyor musun ama naziler de lafta solcu/sosyalisttir. Ha bir de milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenler var ama onlar sağ görüşlü.

Alevilere sallamak için de ille isimlerini kullanman gerekmiyor keza senin bu zihniyetini okuyan herkes anlamış istersen kendi başlığın altında yazılanları bir kez daha oku. Sonra istersen gidip özür dileyebilirsin.