bugün

koronadan sonrası

Koronavirüs hastalığı bize bulaşmadan önce şu doğal gıda ve bitkilerden istifade ediniz.Tedbir bizden, Tevfik Allah'tandır.Sadece O'na güvenip teslim olalım..
Bu tedbirler:
1--Soğan,sarımsak,pırasa, turp yemeye devam ediniz.
2-Nar kabuklarını kaynatıp içiniz.
3- Zencefil, tarçın, karanfil, zerdeçal,kimyon, nane, kekik,adaçayı, çörekotu, deniz kadayıfı, meyankökü, uduhindi kökü, sinirli yaprak otu gibi bitkilerin tozlarını kaynar suda demleyerek içmeye devam ediniz.
4-Hakiki kuşburnu çayını içmeye devam ediniz.
5-Limon, portakal, greyfurt, mandalina yemeye devam ediniz.
6-Halis elma sirkesini tok karına 1 veya 2 yemek kaşığı gargara yapıp içmeye devam ediniz.(Midesi rahatsız olanlar bundan müstesnadır)
7-Harnup pekmezi (Keçiboynuzu pekmezi) ile dut pekmezini içmeye devam ediniz
******
Evet, bu gibi bitki,meyve ve pekmezleri kullanmaya devam ederseniz Allah'ın izni ile bu Konoravirüs hastalığına yakalanmazsınız.
Bu arada eller tuvaletten çıktıktan sonra hijyen sabunla yıkamalı, yemekten önce ve yemekten sonra yine elma sirkesiyle yıkayıp durulanmalıdır.Gece yatarkende yıkamalı sabahları durulanmalıdır.Kirli ve pis ortamlardan, rütûbetli ve tozlu yerlerde bulunmaktan sakınmalı, mümkünse temiz havada derin nefes alıp verilmelidir.
Uzmanlar, Koronavirüs hastalığının üst solunum yollarını tahriş eden bir hastalık olduğunu söylüyorlar. Bu saydığım bitkiler hem üst hem de alt solunum yolları hastalıklarını Allah'ın izni ile iyileştirmektedir.Tedbirimizi şimdiden almaya başlayalım inşaallah...
UNUTMAYINIZ Ki; EN BASiT GÖRDÜĞÜMÜZ ŞiFALI BiR BiTKi BiLE NiCE ÖLÜMCÜL HASTALIKLARA iYi GELEBiLiR.ŞiFALI BiTKiLERiN SIRLARI VE HiKMETLERi TAM OLARAK ORTAYA ÇIKARILAMAMIŞTIR.TIP DÜNYASI HALEN ARAŞTIRMA VE iNCELEMEYE DEVAM ETMEKTEDiR.
NOT:BU TAVSiYE VE TERKiPLER BENiM FiKiRLERiMDiR.ASLA BiR YERLERDEN KOPYALAYIP YAPIŞTIRMADIM
HERKES BUNU TANIDIKLARIYLA PAYLAŞSIN.MUTLAKA GÜNÜN BiRiNDE HEPiMiZE LAZIM OLACAKTIR.BU TERKiPLERiM HEM BESLEYiCi HEM DE ŞiFA VERiCiDiR.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.