bugün
- tai lung23
- diamond bosphorus22
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- kavga etmekten korkan erkek7
- abberline3
- ne olacak bu ülkenin hali4
- habire1276
- nickten isim tahmini yapmak27
- server'ın naneyi yemesi5
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı7
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası2
- az yakar diye dizel araba alan memur3
- tememda kenka nalaka15
- yunan adaları5
- en sevilen su markası6
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- ipkis efendi2
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- kan sırası4
- insan kaynakları5
- robot moderatör4
- aldığınız en ilginç iltifat5
- bir bankta akşama kadar oturmak3
- sözlük kızlarının kombinleri23
- otosan p1003
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- ismet gurbuz 20242
- sssilvermist21
- iş bulamamak5
- mutlu ama uzak olsun4
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- almanlarin orduya guvensizligi3
- yan diomande2
- fil8
- ben geldim naneler13
- besim tibuk2
- kaplan7
- tas kafa traşlı hırt sorunu4
- çok konuşan kedi2
- kartal6
- aslan8
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- ofisi havaya uçurmak2
- şu anda çalan şarkı3
- timsah5
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
Dikkat edecek olursanız insanlık tarihinden bugüne kadar nice salgın hastalıklar başgöstermiş ve birçok insan ölmüştür.Bu salgın hastalıklar daha sonra Allah tarafından kaldırılınca sonradan ilacı veya aşısı bulunmuştur.Yani insanoğlu yine hep aciz kalmıştır.
Bu Koronavirüs de aynen diğer salgın hastalıklar gibi tüm dünyaya sirayet edip birçok kişi ölmeye devam ediyor.Halen de bu virüsün ilacı veya aşısı henüz bulunamamıştır.Zira henüz bu virüs, varlığını sürdürmektedir.
Ben şahsen inanıyorum ki bu virüsün aşısı veya ilacı günün birinde bulunacaktır.Fakat bu salgın virüs tüm dünyayı terkedecektir.Lakin ne zaman terkedeceği de henüz belli değildir.
Allah, insanlara kendi gücünü gösterip bizleri hep imtihan etmektedir.
Bu Koronavirüs ortadan tamamen kalksa bile onun yerine bir başka çeşit salgın hastalık çıkacağını da ancak Allah bilir.Onun içindir ki bu büyük imtihanı başarı ile atlatmamız ve yine Allah'a kulluk etmeye devam etmemiz gerekir.Aksi takdirde daha büyük başka musibet ve belalara, afâtlara düçâr olabiliriz
Bu Koronavirüs bize çok şeyler öğretti, bizi sınadı.Zira biz insanoğlu iyice azmıştık.Allahımızı unutmuştuk.Allah'ın da bize bu şekilde muamele etmesi bizim günahlarımızın yüzündendir.Hepinizin bildiği gibi şu ayet tecelli etmiştir.
ŞÛRA SURESi-30."Başınıza gelen herhangi bir musibet, kendi ellerinizle işledikleriniz yüzündendir. Bununla beraber Allah çoğunu affetmektedir."
iŞTE ÂYET, iŞTE BiZ iNSANOĞLU...
HEPiMiZ O'NA MUHTACIZ.VE HEPiMiZ BiRER ÂCiZ KULLARINDANIZ.
KiMSE KENDi GÜCÜNE, KUVVETiNE, PARA VE MÜLKÜNE GÜVENMESiN. ALLAH BiR ŞEYE "OL!." DEDiĞiNDE HEMEN OLUVERiYOR.
KiMSE ALLAH'A HESAP SORAMAZ.ALLAH KENDi YAPTIKLARINDAN SORUMLU DA DEĞiLDiR.O, DiLERSE BiZi BAĞIŞLAR, DiLERSE HELAK EDER
Bu Koronavirüs de aynen diğer salgın hastalıklar gibi tüm dünyaya sirayet edip birçok kişi ölmeye devam ediyor.Halen de bu virüsün ilacı veya aşısı henüz bulunamamıştır.Zira henüz bu virüs, varlığını sürdürmektedir.
Ben şahsen inanıyorum ki bu virüsün aşısı veya ilacı günün birinde bulunacaktır.Fakat bu salgın virüs tüm dünyayı terkedecektir.Lakin ne zaman terkedeceği de henüz belli değildir.
Allah, insanlara kendi gücünü gösterip bizleri hep imtihan etmektedir.
Bu Koronavirüs ortadan tamamen kalksa bile onun yerine bir başka çeşit salgın hastalık çıkacağını da ancak Allah bilir.Onun içindir ki bu büyük imtihanı başarı ile atlatmamız ve yine Allah'a kulluk etmeye devam etmemiz gerekir.Aksi takdirde daha büyük başka musibet ve belalara, afâtlara düçâr olabiliriz
Bu Koronavirüs bize çok şeyler öğretti, bizi sınadı.Zira biz insanoğlu iyice azmıştık.Allahımızı unutmuştuk.Allah'ın da bize bu şekilde muamele etmesi bizim günahlarımızın yüzündendir.Hepinizin bildiği gibi şu ayet tecelli etmiştir.
ŞÛRA SURESi-30."Başınıza gelen herhangi bir musibet, kendi ellerinizle işledikleriniz yüzündendir. Bununla beraber Allah çoğunu affetmektedir."
iŞTE ÂYET, iŞTE BiZ iNSANOĞLU...
HEPiMiZ O'NA MUHTACIZ.VE HEPiMiZ BiRER ÂCiZ KULLARINDANIZ.
KiMSE KENDi GÜCÜNE, KUVVETiNE, PARA VE MÜLKÜNE GÜVENMESiN. ALLAH BiR ŞEYE "OL!." DEDiĞiNDE HEMEN OLUVERiYOR.
KiMSE ALLAH'A HESAP SORAMAZ.ALLAH KENDi YAPTIKLARINDAN SORUMLU DA DEĞiLDiR.O, DiLERSE BiZi BAĞIŞLAR, DiLERSE HELAK EDER
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar