bugün
- flört9
- yahudilerin hepsi iyi insan değil6
- kızılay avm7
- ağır müslüm gürses sözleri7
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- kiraz cicegi kolonyasi30
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner4
- ben troll üm7
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler5
- çok sıkıcısın be sözlük6
- brooks nader3
- kıymalı üzümlü börek3
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı19
- kendini çok önemli sanan yazar14
- ağırlık kaldıramayan erkek7
- en son ne yediniz9
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır4
- tarhana kurutmak3
- allah her şeyi kuşatmıştır2
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- ahmet kaya3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı14
- közmatik3
- üniversiteli eskort kadınlar10
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- uyanıp ilk iş mustafa yıldızdoğan açmak3
- kaşif kozinoğlu olayıda kapandı2
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- birini sevmek2
- üst geçit3
- türk kızı6
- yalanlarla yaşıyorum3
- e r'e k t o r6
- ekşi sözlük7
- kedi sevmeyen insan5
- fikir paylaşma günü6
- sikerim böyle hayatı deyip ibo show izlemek2
- enayimiknatisii28
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma u19 maçı2
- rüyamda intihar ettim2
- aziz yıldırım14
Dikkat edecek olursanız insanlık tarihinden bugüne kadar nice salgın hastalıklar başgöstermiş ve birçok insan ölmüştür.Bu salgın hastalıklar daha sonra Allah tarafından kaldırılınca sonradan ilacı veya aşısı bulunmuştur.Yani insanoğlu yine hep aciz kalmıştır.
Bu Koronavirüs de aynen diğer salgın hastalıklar gibi tüm dünyaya sirayet edip birçok kişi ölmeye devam ediyor.Halen de bu virüsün ilacı veya aşısı henüz bulunamamıştır.Zira henüz bu virüs, varlığını sürdürmektedir.
Ben şahsen inanıyorum ki bu virüsün aşısı veya ilacı günün birinde bulunacaktır.Fakat bu salgın virüs tüm dünyayı terkedecektir.Lakin ne zaman terkedeceği de henüz belli değildir.
Allah, insanlara kendi gücünü gösterip bizleri hep imtihan etmektedir.
Bu Koronavirüs ortadan tamamen kalksa bile onun yerine bir başka çeşit salgın hastalık çıkacağını da ancak Allah bilir.Onun içindir ki bu büyük imtihanı başarı ile atlatmamız ve yine Allah'a kulluk etmeye devam etmemiz gerekir.Aksi takdirde daha büyük başka musibet ve belalara, afâtlara düçâr olabiliriz
Bu Koronavirüs bize çok şeyler öğretti, bizi sınadı.Zira biz insanoğlu iyice azmıştık.Allahımızı unutmuştuk.Allah'ın da bize bu şekilde muamele etmesi bizim günahlarımızın yüzündendir.Hepinizin bildiği gibi şu ayet tecelli etmiştir.
ŞÛRA SURESi-30."Başınıza gelen herhangi bir musibet, kendi ellerinizle işledikleriniz yüzündendir. Bununla beraber Allah çoğunu affetmektedir."
iŞTE ÂYET, iŞTE BiZ iNSANOĞLU...
HEPiMiZ O'NA MUHTACIZ.VE HEPiMiZ BiRER ÂCiZ KULLARINDANIZ.
KiMSE KENDi GÜCÜNE, KUVVETiNE, PARA VE MÜLKÜNE GÜVENMESiN. ALLAH BiR ŞEYE "OL!." DEDiĞiNDE HEMEN OLUVERiYOR.
KiMSE ALLAH'A HESAP SORAMAZ.ALLAH KENDi YAPTIKLARINDAN SORUMLU DA DEĞiLDiR.O, DiLERSE BiZi BAĞIŞLAR, DiLERSE HELAK EDER
Bu Koronavirüs de aynen diğer salgın hastalıklar gibi tüm dünyaya sirayet edip birçok kişi ölmeye devam ediyor.Halen de bu virüsün ilacı veya aşısı henüz bulunamamıştır.Zira henüz bu virüs, varlığını sürdürmektedir.
Ben şahsen inanıyorum ki bu virüsün aşısı veya ilacı günün birinde bulunacaktır.Fakat bu salgın virüs tüm dünyayı terkedecektir.Lakin ne zaman terkedeceği de henüz belli değildir.
Allah, insanlara kendi gücünü gösterip bizleri hep imtihan etmektedir.
Bu Koronavirüs ortadan tamamen kalksa bile onun yerine bir başka çeşit salgın hastalık çıkacağını da ancak Allah bilir.Onun içindir ki bu büyük imtihanı başarı ile atlatmamız ve yine Allah'a kulluk etmeye devam etmemiz gerekir.Aksi takdirde daha büyük başka musibet ve belalara, afâtlara düçâr olabiliriz
Bu Koronavirüs bize çok şeyler öğretti, bizi sınadı.Zira biz insanoğlu iyice azmıştık.Allahımızı unutmuştuk.Allah'ın da bize bu şekilde muamele etmesi bizim günahlarımızın yüzündendir.Hepinizin bildiği gibi şu ayet tecelli etmiştir.
ŞÛRA SURESi-30."Başınıza gelen herhangi bir musibet, kendi ellerinizle işledikleriniz yüzündendir. Bununla beraber Allah çoğunu affetmektedir."
iŞTE ÂYET, iŞTE BiZ iNSANOĞLU...
HEPiMiZ O'NA MUHTACIZ.VE HEPiMiZ BiRER ÂCiZ KULLARINDANIZ.
KiMSE KENDi GÜCÜNE, KUVVETiNE, PARA VE MÜLKÜNE GÜVENMESiN. ALLAH BiR ŞEYE "OL!." DEDiĞiNDE HEMEN OLUVERiYOR.
KiMSE ALLAH'A HESAP SORAMAZ.ALLAH KENDi YAPTIKLARINDAN SORUMLU DA DEĞiLDiR.O, DiLERSE BiZi BAĞIŞLAR, DiLERSE HELAK EDER
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar