bugün
- gürcistan göçmenleri10
- nah sana oy11
- dolar isterse 100 olsun37
- orospu çocuğu abdullah öcalan16
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir9
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- almancıları sevmemek10
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- annen mi ben mi diyen kadın3
- ihanetin affı olmaz5
- akp şehit ailelerine ne diyecek4
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- evlenmeden olmaz diyen kız5
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- gram altın7
- cinsel fanteziler5
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- muşlettin amca bay beydir8
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız7
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması2
- gavur sıcakları geri döndü4
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün3
- iyilerin kıymeti ne zaman anlaşılır3
- tayyib'in masayı devirme ihtimali5
- tai lung12
- bu sıcakta cumaya gitmek4
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- gocu bay birader bey2
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları2
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- pkk'yı affeden vatan hainidir3
- sanayi tostu5
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- bibi3
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- ayvalık tostu8
- günde 5 yumurta yiyen erkek3
- 25 yıl şarkısı2
- 376 dönem yedek subay ve kısa dönem devresi3
- 81'e 3 tertip3
- türban üzerinden mağduriyet kasanlar3
- 1 dolar 316 macar forinti2
- 1 dolar 123 izlanda kronu2
- sonradan yahudi olmak5
- dinci dönekliği2
- velvet51
- bir çıkmaza girdi bugün yolumuz2
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
"Adım Reşat. insanoğluyum. Hayatım boyunca herhangi bir mesleğe bağlı kalmadım. Hastası da olmadım. Benim hastalığım başka. Yılın 365 gününün 100 gününü bomba yaparak geçiririm. 35 gününü all the time pompa desek. 45 gününü de kuzenlerimle beraber geçiriyorum. Aile saadeti hesabı. 60 gününü de alışveriş desek. Geriye kalır 125 gün. 125 günde ne yapılabilir? Evlenilebilir. Dünya turuna çıkılabilir. Profesyonel aşçı olunabilir. Borsa, bahis, at yarışı, futbol turnuvaları. Sıkı çalışılırsa inceden fit bir vücuda sahip olunabilir. Herhangi bir siyasi partiye girip, başka bir partiye geçilebilir. Kullandığın arabadan sıkılıp bir üst modele geçilebilir. Kilo alıp verilebilir. Her şey yapılabilir.
Varoş bir ailenin tek erkek evladıydım. Rahmetli babamın en büyük mirası hayalleriydi. iyi kötü bir evimiz, iyi kötü bir arabamız olacaktı, geçinip gidecektik. Allah rahmet eylesin. Eylesin de, ne oldu? Hı? Sıfıra sıfır elde var sıfır. Erkek çocukları babalarını örnek alırlar. Onun gibi yürür, onun gibi durur, onun gibi konuşurlar. iyi de ben şimdi rahmetlinin nesini örnek alayım? Cin başka. Peri başka. Benim en büyük hayalim nedir biliyor musunuz? Bu bankayı soymak!"
Varoş bir ailenin tek erkek evladıydım. Rahmetli babamın en büyük mirası hayalleriydi. iyi kötü bir evimiz, iyi kötü bir arabamız olacaktı, geçinip gidecektik. Allah rahmet eylesin. Eylesin de, ne oldu? Hı? Sıfıra sıfır elde var sıfır. Erkek çocukları babalarını örnek alırlar. Onun gibi yürür, onun gibi durur, onun gibi konuşurlar. iyi de ben şimdi rahmetlinin nesini örnek alayım? Cin başka. Peri başka. Benim en büyük hayalim nedir biliyor musunuz? Bu bankayı soymak!"
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar