bugün
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz8
- dokuzuncu nesil yazar karizması7
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı28
- gocu29
- ekşi sözlük7
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak8
- fiat ın en iyi arabası4
- gömü bulmak8
- azerbaycan a yerleşmek2
- bir milyon dolarim olsaydi4
- melih gökçek'e soruşturma açılması8
- erkek döven kadın2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı6
- karton toplama arabasıyla yokuş aşağı kaymak3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek3
- uludağ sözlük entry kotası3
- virginia'dan arizona'ya gitmek3
- yaşlı insanlar neden huysuz olur6
- sincan uygur özerk bölgesi3
- sesli kitap dinlemek4
- rehberdeki bütün kadınlara toplu mesaj atan erkek2
- dövüşlü film izleyip gaza gelmek5
- aç karnına kahve içmek8
- claudian clouds9
- anayasanın ilk 3 maddesi3
- yazarların sevdiği sözler3
- bu koyden olsam ne olacak20
- denizde isyan davası filmi2
- hayatının yavaş yavaş düzene girmesi3
- sarapci koala79
- kendinden biz diye bahsetmek6
- ibrahim ethem hacıosmanoğlu3
- çi çi çi çiçeğum çiçeğum da çiçeğum3
- dinlerin yalan olması17
- ford explorer2
- aslında 1999 yılında olmamız4
- şive şakası4
- iş yerinde entry girmek2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- sarı torba8
- ermeniler2
- zorunlu eğitim20
- paris saint germain2
- sözlüğün güzel yer olması3
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- doğru insanı bulmak3
- sözlükteki botlar4
- genç yaşta ölen ünlüler2
skibbe yi savunma ve sevme derneğini anlamakta güçlük çekiyorum. iyiki sakatlar var galatasaray da. yoksa başka bir argümanla savunulamazdı skibbe. ha bi de yaşı genç tabi. güzel güzel...
onun sahaya sürdüğü kadroya bir çok aklı selim galatasaraylının ve futbolseverin lafı yok. fakat bir takım nasıl bu kadar karaktersiz bir futbol oynar? burada taktikten sistemden öte bir şey var. futbol bir play station ya cm/fm değildir mskym ya!.. bunu anlayın.
futbolda ruh vardır, oyuncu psikolojisi vardır, disiplin vardır, profesyonellik vardır. sezon başından beri (benfica maçı dışında) bu takım hangi maçta ruhunu sahaya yansıttı? hangi maçta oyuncular aptalca sarı kart görmedi? hangi maçta oyuncular sürekli birbirleri ile kavga etmedi? ya onu geçtim bir hatırlayın: bir maçta arda turan, skibbe ye gelip taktik verdi. oha! nerede karizma, nerede liderlik!
yerlerde...
neymiş sakat çokmuş ondan böyle top oynuyormuş gs. yukarıda dediklerim ve sezon başından beri yazdıklarımı azıcık dikkate alın. inatla bir defa daha yazıyorum. serkan çalık niye sakatlanmış bir bakın;
http://fanatik.ekolay.net...d=32&ArticleId=119190
hadi avrupa maçlarını geçtim*, ligte neden puan kaybediyor sürekli bu takım? deplasmanda alınan bir puana "iyi güzel bir puan yarar bize" anlayışı yok mu skibbe de? bu mu lan gelecek vaadeden teknik adam? yahu senin elinde arda-kewell-baros-lincolin-nonda-ümit var ve sen kocaeli dışında hiç bir deplasmandan galibiyet alamıyorsun, yer yer eziliyorsun. istediği kadar sakat olsun oyuncular. senin çıkartacağın en kötü kadro bile bu ligin en iyi dördüncü kadrosu olur.
ha şunu dersiniz anlarım. suç sadece skibbe de değil hacı hüsrev esas suç; adnan polat ve yönetimde!..
bunu deyin canımı alın.
onun sahaya sürdüğü kadroya bir çok aklı selim galatasaraylının ve futbolseverin lafı yok. fakat bir takım nasıl bu kadar karaktersiz bir futbol oynar? burada taktikten sistemden öte bir şey var. futbol bir play station ya cm/fm değildir mskym ya!.. bunu anlayın.
futbolda ruh vardır, oyuncu psikolojisi vardır, disiplin vardır, profesyonellik vardır. sezon başından beri (benfica maçı dışında) bu takım hangi maçta ruhunu sahaya yansıttı? hangi maçta oyuncular aptalca sarı kart görmedi? hangi maçta oyuncular sürekli birbirleri ile kavga etmedi? ya onu geçtim bir hatırlayın: bir maçta arda turan, skibbe ye gelip taktik verdi. oha! nerede karizma, nerede liderlik!
yerlerde...
neymiş sakat çokmuş ondan böyle top oynuyormuş gs. yukarıda dediklerim ve sezon başından beri yazdıklarımı azıcık dikkate alın. inatla bir defa daha yazıyorum. serkan çalık niye sakatlanmış bir bakın;
http://fanatik.ekolay.net...d=32&ArticleId=119190
hadi avrupa maçlarını geçtim*, ligte neden puan kaybediyor sürekli bu takım? deplasmanda alınan bir puana "iyi güzel bir puan yarar bize" anlayışı yok mu skibbe de? bu mu lan gelecek vaadeden teknik adam? yahu senin elinde arda-kewell-baros-lincolin-nonda-ümit var ve sen kocaeli dışında hiç bir deplasmandan galibiyet alamıyorsun, yer yer eziliyorsun. istediği kadar sakat olsun oyuncular. senin çıkartacağın en kötü kadro bile bu ligin en iyi dördüncü kadrosu olur.
ha şunu dersiniz anlarım. suç sadece skibbe de değil hacı hüsrev esas suç; adnan polat ve yönetimde!..
bunu deyin canımı alın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar