bugün

elazığ da depremden sonra kiraların artması

Fırsattan istifade. Yani kısaca bu Aristo mantığı. Herif 2300 yıl önce insanoğlunu çözmüş. Evet maalesef medenileşmişiz beyler. Teorideki Materyalist felsefe, pratikte yaşam biçimimiz olmuş. Artık korkmayın, Vah Gericilik vah yobazlık diye diye boşuna yırtınmayın. Vahşi kapitalizm damarlarımıza işlemiş.

Hatırlayın Ne demişti aristo;

--spoiler--

"zayıflar her zaman adalet ve eşitlik ister. güçlülerse bunların hiçbirini önemsemez." demiş 2300 yıl önce yaşayan aristo. dışarıdan bakınca sanki "adalet ve eşitlik" kavramlarına vurgu yapıyor sanırsınız bu eski antik yunan felsefecisi aristotalesi. hayır aslında hiç de öyle değildir. şunu söylemek istiyor: zayıflar gücü ele geçirince adaleti ve eşitliği önemsemezler. o halde siz de buna takılmayın. bırakın adaleti filan, ister kanla ister zorla ve zulümle, her ne pahasına olursa olsun gücü elde etmeye bakın. gücünüzü korumak istiyorsanız, sakın zayıflara adalet ve merhamet etmeyin. materyalist kafa böyle bir şey olsa gerek.

(#42607429)

--spoiler--

Birbirine bile acımayan Bu müslümanlar mı islamın adaletini yeryüzüne dağıtacak? Boşversenize. Bu bir Ütopya. Ham hayal. Hayır, gerçek şu ki bu millet ilahi terbiye görmeden akıllanmayacak. Fabrika ayarlarına dönmenin bedeli çok ağır olacak. Çok ağır.