bugün
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği13
- yoran insanların ortak özellikleri5
- çerçeve yasa3
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- bursa2
- kısa boylu olmak6
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- 15 temmuz tiyatro mu7
- arkadaşlar naber ya7
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- arkadaşlar çok acıktım2
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- zarok tv2
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- nickaltı perileri2
- bakın solcular2
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- kaç cm diye soran kuzen2
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam5
- hanbelilik2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı11
- velvet hanım ile kahve içmek7
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- sevgiliye hitap şekilleri6
- ezel2
- batıl inançlar5
- yeni parti'ye bağış yapanların yüzde 50'yi geçmesi4
- fetoyla barışılsa alkışlayacak kitle3
- futbol5
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı4
- renault 9 broadway12
- sturm graz6
- fenerbahçe6
- zara3
- yapmak istenip de yapılamayan şeyler3
- mason greenwood10
- 37 yaşında ilk kez seks yapan konyalı2
- öğretmenlerin nöbeti5
- kırmızı kaka6
- ispanya8
- kasetçalar dinlemiş efsanevi nesil4
- 6 ağustos 2026 sigara zammı3
- sözlük yazarlarının iyi insanlar olması2
Hiç martı yoktu dikmende biz seninle yinede gülüşürdük..fikrimiz bir olsa zaten ölürdük..aldırma neler gececek hayatta daha diyeceğim ama... ertesi gun yanıma geldiğinde o yanlıs iletilerinle 'kınıyorum endüstrim canım kabalığını o anda'..geldinki oyle zamanda...diyesim vardı sana; seni sırtından bıcaklayanı; o okyanus gözlerle, sivasta, madımak otelinin önunde; ki o yeşil gözlüye oyle bir tokat çakki; çakki cayır cayır yansın yürekler.. yurekki bini bin parça o anda..hani güzel olacaktı ya bu sene seninle ledra palace ta gezmeler, sigaranın dumanını gözüne gözüne üflemeler ki bilirim nasıl canın yanar lakin sırttan bıcaklanma acısını bilior o ne olacakki diorum da içimden..diyorda aldırmamazlık da var serde ki ben eleştiririm kendimi her yerde ki burada uyak ın ne işi var die sorabilirsinde kendine..bırak eller omuzundan düşsün.. modern centre of nicosia ya gecerken el sallamayacaksa sana... ki rum malı çikolata getirecektin ya sen ona..aldırmaa ism-i anlamı cennette bir çiçek.. lan oğlum size cennette boylemi yer verilecek ? diyen dertasları dinledik ya bu zamana kadar... biz daha çok tartısırız az gelişmiş ülke milliyetçiliğini, gökyüzü siyahmı mavimi, gazi kemalin gözleri gibi.. ki diyeceksin lan dün daha elleri ellerimizdeydi ben tahmin etmezdim bu seneyi ki boyle rezalet-i hayatiyeyi... ee hayat her zaman mutlu etmez, bir yaz akşamında kokokereçi o ilk ısırışdaki gibi..şimdi gülüyoruz ki inadına acımız dinior sanıpta, dinmiyormus sakın aldanma aybala.. acılar hayatımız oluyormus, biz anadoluyuz acısız hayat olmaz ki bilirsin orta asya'lıyız hepimiz pastırmaya acı çemeni sürerde koyarız atımıza.. atarız kendimizi yine en acı umutlara..ki gel sen mutluluğu o gunku yeşil biberli makarna sofrasında ara.. ki inan italya'da bulamazsın o mutluluğu bir daha..çünkü o kadar acı dolu, çaresiz ve aç oturmayacaksın sofraya..özlemek kötü biliormusun sevgili kardeşim çok kötü.. biliyormusun gözümüzün biri hayatı bekler diğeri ölümü..bide bilsek ya hangi zaman vuslatın son günü..son sigaramı içiyorum üfledim dumanını yazıya, sakın geri kaçma, çek içine doya doya, ki ben oyle yapardım gözlerinden yas geldiğinde bahane olurdu sana..demem o ki bu senede çok gülemeyeceğiz ledra palace ta gibi gözüküyor son durum.. bu yerler çirkef bize bu gökyüzüde hep bodrum..şimdi düşündümde kalabalıklara karısarak unutuyorsun sanırım bazı şeyleri ki bu bana yuksek dozda uyusturucu hissi verir ki ben çok gelemiyorum bu beynelmilel münakaşalara.. dedim ya sana böyle unutulur sanma.. yerleştireceğiz o acıları yureğimizin en altına ki ben biliyorum senin yureğin büyük sığdırırsın..bende denerim sığdırmaya zaten sığmassada çatlar tasar kan olarak boşalır içime.. tüm bunları içimizde tutarak gülüşürüz yine, olmasada martılar dikmen çöplüğünde...
Gündemdeki Haberler