bugün
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- yazarların kiraz yeme şekli4
- izmir bombası6
- cahiller hemen terketsin burasını3
- yazarların karpuz yeme şekli3
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan9
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- renkli gözlü insanlar5
- bana onu sormayin15
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- kova burcu erkeği akrep kadını2
- iltica27
- benim büyük bir yaram var5
- benim zurna tam 45 cm3
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- anın görüntüsü26
- size sözlüğün divası kim4
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı3
- muz2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- yarragi olan adam10
- akp seçmeni17
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- 2000 model porche 9114
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- biri bana acil kahve4
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- game of thrones taki kerhaneci12
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- fatma betül sayan kaya50
- beni almayan yaşadı2
- silvermist15
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı4
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- sarapci koala hatayi5
- allah'ın çocukları olarak insanlık4
Artık ortada terlik, ayakkabı bırakılmayacak demişim ama Danuşgilin cazibesiyle kendimi bile dinlemeyi unutmuşum.
Küçükken çok sakin ve dik başlıydı, şimdi ele avuca sığmayan dik başlı ve çok seri bir manyak. Tam dört kez beni evin kapısından çıkarken yere serip kaçtı; O kaçtı, o'nu gören kıraathane takımı o'ndan kaçtı. Camiye, komşu evlere, bahçelere sığındı millet. Adımız çıktı amk yaa!
Neyse, o, asla bir çocuk ve aile köpeği değil. Çocuklar için cüssesi tehlikeli. Çılgınca atlayıp sarılması var.
Fazla insana gelemiyor, uyku sever. Mimikleri çok komik. Ne hissettiğini anlayabiliyorsunuz, iyi veya kötü.
Bu zor bir hayvan ve de bakımı pahalı. Bu yüzden, o'nu bir heves sonucunda almayın. Hele bahçede bakacaksanız hiç almayın. Koltuk, yatak köpeği o.
Yaş aldıkça eklemleri hassaslaşıyor.
Bebekken de eklemlerinin sağlam kenetlenmesi için özel tabletler kullandık ve bu tabletler olmazsa olmaz.
Şimdi yukarıda arkadaşlar Alman derken..;
Aslında o bir Danimarkalı. Danimarka'da krallar köpek sevmek için eğilmeyeceklerinden dolayı (krallar eğilmez) özel olarak kraliyet için üretilmiş.
Boyu ayakta duran kralın tam elinin altına geliyormuş o zamanlar, yani kral bodur değilken eh eh espri...
Yani Danualar kraliyet köpeği. Almanya'ya oradan gitmiş evlilik, hediye dolayısıyla vs. vs.
Bu Şam şeytanıyla sarılıp yatmak, çenesinin iki yanından sarkan yanaklarını mıncırmak, koşarak koltuğa atlamak, oynamak çok zevkli, harika ama kaç kere alnım tırnaklardan darbe aldı hatırlamıyorum. Lan galiba ölümden de dönüyorum he ehuee.
Dediğim gibi çocuklara ya da dangalak bir sevgiliye alınacak köpek değil.
Boş yere alanların şimdiden gözü kör olsun diyor, kendisine Hotiç ayakkabıları neden yediğini soruyorum.
Kızım niye kemirdin sen bunları? https://www.uludagsozluk.com/r/danua-1948401/
Eşyanın da avradını...
Küçükken çok sakin ve dik başlıydı, şimdi ele avuca sığmayan dik başlı ve çok seri bir manyak. Tam dört kez beni evin kapısından çıkarken yere serip kaçtı; O kaçtı, o'nu gören kıraathane takımı o'ndan kaçtı. Camiye, komşu evlere, bahçelere sığındı millet. Adımız çıktı amk yaa!
Neyse, o, asla bir çocuk ve aile köpeği değil. Çocuklar için cüssesi tehlikeli. Çılgınca atlayıp sarılması var.
Fazla insana gelemiyor, uyku sever. Mimikleri çok komik. Ne hissettiğini anlayabiliyorsunuz, iyi veya kötü.
Bu zor bir hayvan ve de bakımı pahalı. Bu yüzden, o'nu bir heves sonucunda almayın. Hele bahçede bakacaksanız hiç almayın. Koltuk, yatak köpeği o.
Yaş aldıkça eklemleri hassaslaşıyor.
Bebekken de eklemlerinin sağlam kenetlenmesi için özel tabletler kullandık ve bu tabletler olmazsa olmaz.
Şimdi yukarıda arkadaşlar Alman derken..;
Aslında o bir Danimarkalı. Danimarka'da krallar köpek sevmek için eğilmeyeceklerinden dolayı (krallar eğilmez) özel olarak kraliyet için üretilmiş.
Boyu ayakta duran kralın tam elinin altına geliyormuş o zamanlar, yani kral bodur değilken eh eh espri...
Yani Danualar kraliyet köpeği. Almanya'ya oradan gitmiş evlilik, hediye dolayısıyla vs. vs.
Bu Şam şeytanıyla sarılıp yatmak, çenesinin iki yanından sarkan yanaklarını mıncırmak, koşarak koltuğa atlamak, oynamak çok zevkli, harika ama kaç kere alnım tırnaklardan darbe aldı hatırlamıyorum. Lan galiba ölümden de dönüyorum he ehuee.
Dediğim gibi çocuklara ya da dangalak bir sevgiliye alınacak köpek değil.
Boş yere alanların şimdiden gözü kör olsun diyor, kendisine Hotiç ayakkabıları neden yediğini soruyorum.
Kızım niye kemirdin sen bunları? https://www.uludagsozluk.com/r/danua-1948401/
Eşyanın da avradını...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar