bugün

uludağ sözlük ü bitiren en büyük neden

verilen oyların görünmesi bence yazmaya teşviği bitiriyor. kendi fikirlerinin beğenilmesi tabii ki güzel bişey ama ya beğenmezlerse? diğer insanlardan farklı düşününler fikirlerinin beğenilmediğini anladığı vakit yazmayı bırakıyor.

eskiden 1000 online olmasının sebebinin zaten kârma puanlarından anlayabilirdiniz, umursamıyorlardı. onlar, gördüğüm birkaç yazar ve ben umursamıyoruz.

tamamen objektif yazdığımı da belirteyim.

ekşi sözlük yazar alımını kolaylaştırdı mı bilmiyorum ama alım sıklığını çoklaştırdı. bir ara 1 yıl almadığını hatırlıyorum. şu an yılda 4 alım var gözlemlediğim kadarıyla. benim 1 buçuk yıl sürmüştü yazar olabilmem.

uludağ sözlük yazar alımlarını daha zor yapmalı ve nesilciliği kaldırmalı. daha kaliteli bir kitleyle hitap edip öyle devam etmeli.

android uygulaması 2016 ağustos'tan beri güncellenmedi ve çok başarısız. ona daha çok önem verilmeli. artık herşey hıza dönüştü. daha hızlı bir menüyle geliştirilmeli.

ulupuanlar vs bunların kaldırılması gerekli hiçbir işe yarayamayan şeyler. sadece karma puanı yeter artar bile biz o yazarın troll olup olmadığını öğrenebilmemiz için.

gündemde olan başlıklar sürekli değişiyor. ekşi sözlük'teki gibi bugün ve gündem butonlarının aynı olması lâzım. sürekli sol frame değişiyor ve uludağ sözlük'teki gündemi takip edemiyoruz.