bugün

üniversite hocasıyla delice sevişmek

güzel olay.

**

derslere çok giren çıkan bir adam değildi garabet. ara sıra okula uğruyor derslerde şöyle bir görünüyordum. ben olmadığım zamanlarda da yerime imza attırıyordum. arkadaşlarım çok sever beni. bazen öyle olurdu ki ben sınıftayken bile yerime imza atmak isterlerdi. imzamı çok beğendikleri için taklit ediyordu ibneler. neyse hepsini affettim.

bir gün sabah saçlarımı yapamadan gittim okula. tam bir serseri görünümündeydim. ütüsüz uzun kollu siyah bir sweat, baygın bakışlar, eskitilmiş açık mavi bir kot, darmadağın kıvırcık uzun saçlar, kirli sakaldan daha da uzun karışık sakalla girdim derse.

geç kalmıştım.

hoca döndü ve bana baktı. geç kaldığım için bir rahatsızlık duymuyordum. ben de koyu kahverengi büyük gözlerimi soğukkanlı biçimde hocaya diktim. bir müddet bakıştık. ardından sessizliği bozmak adına yerime geçebilir miyim dedim. nedense hocanın yüzü yumuşamıştı. 30'lu yaşlarında etine dolgun hoş bir hatundu. çekiciydi gerçekten. bana buyrun oturun ama dersten sonra odama gelin dedi.

sesimi çıkarmadan yerime geçtim oturdum. az evvelki seksilik kokan bakışma ereksiyon yaşamama neden olmuştu. babafingoyu pantolon içinde elimle düzelttim. tam bu esnada sınıftan bi kızla göz göze geldim. kız utanmıştı. ama bu sikimde değildi. işime devam ettim.

**

ders bitmişti. hemen hocanın yanına gittim. birlikte dar koridorda yürüdük. mini etek giymişti. topuklu ayakkabı giymişti. her adımında kalçasının lobları bir aşağı bir yukarı gidiyordu. delirmiştim adeta.

odasına girdik. kapıyı kapattım. döndüm hocaya. çoğu zaman derse geç kaldığım için bana kızacağını düşünüyordum. galiba nasihatlerde bulunacak ondan sonra da hadi git diyecekti. ama biraz durunca bunun böyle olmadıını anladım. pencereyi açtı. bir sigara yaktı. bana da içer misin diye tuttu. hayır teşekkürler, garabet sigara kullanmaz diye reddettim.
sigarasından derin bir nefes çekti ve ıslak dudaklarını öne doğru uzatarak çok ukala bir öğrencisin dedi.

gözlerinin içine baktım ve kendimi bozmayarak yaşamak için bir miktar ukalalık elzemdir. kendimi bildim bileli ukalayım ve hayatı iyi yaşıyorum ben dedim.
gözlerini üzerimden ayırmadan senin bu haline bayılıyorum işte dedi.

*

son cümleden sonra çok zeki olduğum için her şeyi anladım. kadın bana vermek için odasına çağırmıştı beni. yanındaki sandalyeye oturdum. sigarayı masa üzerindeki küllüğe bıraktı. dumanı tam olarak ağzından çıkarmamıştı ki dudaklarına yapıştım. hiç sesini çıkarmadı. ensemi okşamaya başladı. yaklaşık 45 dakika boyunca kapısı kilitlenmiş küçük odada delice seviştik. daha fazla içerik yok ama.

ayrıca peşinen söylüyorum bu entryi okurken ereksiyon olan abazan ibnelerin allah belasını versin. adam gibi dinleyeceksiniz lan beni.

her neyse. odadan çıktım. arada sırada yine girerim o odaya. ve orda ne yaşadıklarımızı sadece biz biliriz. bitti.
güncel Önemli Başlıklar