bugün

sevgili parası yiyen aciz kız

Sevgili parası demeyelim de, bi kadının ona para harcamaya razı bir erkeğin parasını harcaması neden acizlik. Kız güzeldir veya zekidir veya sadece amının içi tırtıklıdır size ne be amk. Burda ne erkek ne de kadın aciz değildir. Bi erkeğin kadına para harcaması da acizlik değildir. Siz nasıl bi köylüsünüz de bunu acizlik olarak algılıyosunuz. Çok güzel bi üniversiteden mezun olmuş bir kadın, kafası çalışan, sosyal becerileri yüksek ve yurtdışında eğitimine devam edecekse (ben değilim amk linçlemeyin) düşük sosyo ekonomik gruba dahil bi aileden geliyorsa bunu ekarte etmek için kendine para harcamaya razı erkek/erkekler den yardım alması ( bu tabirde sevgili parası yemesi) acizlik olarak değerlendirilebilir mi? Hiç sanmıyorum.
Özetle, ister zengin olsun ister dişinden tırnağından arttırdığı olsun, o parayı harcamaya razı herhangi bir erkeğin parasını harcamak acizlik, orospuluk, götlük vs olmaz, olamaz.
Hiçbir para kazanmayan, herhangi bi somut faydası bulunmayan vasıfsız kadınların sırf evlilik cüzdanı var diye koca parası yemesi meşru oluyor saçını süpürge etmiş oluyor ama kendini gerçekleştirmeye çalışan (maslow piramidinin en üstü olduğunu bazı cahiller için belirteyim) birinin gerekli yardımları alması acizlik salaklık orospuluk oluyor öyle mi?

Siktirin gidin kendi bokunuzda boğulun be amk ortadoğu klişeleri.