sevgilisi tarafından öldürülen kızın son twiti

üzmüştür. allah rahmet eylesin. biz erkekler olarak bu konu hakkında yazınca hanımlar belki kızıyorlar belkide üff snne be slk :S diyorlar ama maalesef ki genel olarak insanlar bu konuda çok yanlış yoldalar. fiziki şartlarına maddi şartlarına göre değerlendirmeyin erkekleri bu işler bu kadar basit değil yazıyoruz/söylüyoruz yıllardır ama söylediğin insanlar gene gidip aynısını yapıyorlar..

buraya evvelden belki 2 belki 3 defa yazdım aynı olayı farklı zamanlarda. bu olaya çok benzediği için tekrardan özet geçeyim. yıllar evvel gece yarısını biraz geçmişken eve girmek üzere iken bir sigara ( 11-12 sene falan önce demek ki ) daha içeyim öyle gireyim diye merdivenlerde oturuyordum. sokağın başından bir çift geliyordu karanlıkta ama erkek kadına bildiğin şiddet uyguluyordu tokat vs atarak. bana yaklaşmaya devam ettikçe sesler ve şiddet daha da arttı. en sonunda kızı yere düşürdü ve sürükleyerek vurmaya devam etti. serde delikanlılık var ya kalktım ayağa yanlarına gittim napıyorsun lan sen diyerek. bana da diklenince birbirimize girdik. çocuk karanlıktan aramızdaki fiziki farkları pek seçemedi veya bunu da indiririm diye düşündü ama öyle olmadı işte. kısa sürede kızı düşürdüğü pozisyona kendisi düştü. komşular polis çağırmışlar ekipler geldi üçümüzü de aldılar karakola götürdüler. karakola gidince o az önce yalvaran yardım isteyen kız gitti o o.ç nu savunan kız geldi. g.t gibi kaldım arada tabi. karakoldakiler ve amir beni tanıdığından yırttım çocuğu da ikna ettiler şikayetçi olmaması için. yoksa kızın ifadesi üzerine canıma okurlardı orada o akşam *

velhasılı bu işler şaka değil. sadece kadınlar içinde değil nice dağ gibi adam çöktü yanlış sevgili/eş tercihleri yüzünden. size değer vermeyen size güven vermeyen ve sizi sevmeyen insanları tercih etmeyin. tekrar tekrar söylüyorum bu işler şaka değil. bir tane aşağılık insan yüzünden kendi canınızdan olursunuz ve sizi sevenlerin canından can kopmasına sebep olursunuz.