bugün

kaan ayhan ın asker selamı vermemesi

sırf sözlükte savunanlarına bakarak bile ofsayt bir hareket olduğu sonucuna varılabilir.

ne kadar fetöcü, pkk lı varsa arkasında durmuş. bunların sözlükte bu kadar artması da ayrı bir değerlendirme yapılması gereken konu. ekşi çökünce buraya geldiler bugünlük sanırım.

sen daha senin için canını ortaya koyanlara sembolik bir jest için kolunu büküp alnına götüremiyorsan; yere batsın attığın gol.

utanmadan işini yaptı demişler; işe bak vatan kurtardı sanki. top oyunu bu top. gurbetçiler daha bir uzak duruyorlar bu işlerden. ilkay ve emre can zaten kendi fişlerini çektiler, benim takip ettiğim kadarıyla bizde oynayan gurbetçilerden de cenk tosun iki maçta da yaptı; hakan çalhanoğlu ilk arnavutluk maçında yaptı bu maçta yapmadı. eksik varsa bilgilendirin.

not ediyoruz bunları; unutmuyoruz, nasipse unutmayacağız hayırlısıyla.

bir tek not düşüyorum; alman istihbaratı adidir. çocukların dolaylı yoldan ailelerine ve sair bir zarar gelme ihtimaline karşıysa bir şey demem.

onun dışında bir diğer husus:

bu kaan zaten vasat bir stoper. milli takımda olmaması lazım. elinde ilk 11 için merih demiral ve çağlar söyüncü var, yedeklerde yine onların seviyesinde Ozan Muhammed Kabak var. bunlar elit seviye üçlümüz.

bence 4. forma genç trabzonsporlu hüseyin türkmen ve roma'ya giden bir diğer genç Yıldırım Mert Çetin olmalı.

kaan'ın sadece ayağı düzgün o kadar. bizim orta sahalarımız topla haşır neşir oyuncular, stoper arasına girip oyunu kurabilirler veya diğer stoperlerimiz de bunu yapabilir. zaten çok top yapmıyoruz geride.

ciddiyim; bu hareketinden dolayı değil. zaten beğenmiyordum bu elemanın futbolculuğunu; şimdi iyice ayar oldum. '' 2 maçta fransa'ya gol atan adamı beğenmiyor '' diyen olursa kalbini kırarım; stoper attığı golle mi değerlendirilir? bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin.