ntv spor

7enevbahçe nin resmi kanalı gibiydi.. sahibi 7enevli, bi futbolcunun maksimum kazanabileceği parayı (2-3 milyon euro vs her neyse) rıdvana ödüyorlardı, siz düşünün artık işin vahametini..

mehmet demirkol vardı,kaç yıldır açıp dinlemedim.. yalakanın tekidir, işimizden ekmeğimizden olmayalım da ne olursa olsun modunda adamlar.. galatasaray lisesi mezunu, ama 7enevli..

güntekin onay; yorumlarına değer verdiğim ender spor yorumcularından hatta yorumcusu diyeyim biriydi, avrupa futbolu konusundaki bilgisi vs hayrandım.. üst düzey yabancı dil bilmesi vs..

ama gel gelelim, iş galatasaray a gelince, 5-6 ay önceki açıklamaları yabancı sınırı vs ( ee arkadaş sen beşiktaş 11 yabancıyla çıkarken gıkını çıkarmamışsın ) hadlerini çok aştılar..

bunlar için amaç türk futbolu falan değil, galatasaray başarısız olsun da gerisi önemli değil..

ee kendisine de hak vermiyo değilim,bugün 45 yaşında falan hayatının en güzel yıllarını galatasaray ın başarılarına şahitlik ederek geçirmiş.. anlıyorum onun içindeki ezikliği..

kapandı kanal, güzel de oldu..

o ekipten sadece arada takip edersem, bakarsam hakan güleç e bakıyorum ne yazmış ne demiş diye..

gerisi faso fiso, amigoluk bilmem ne lik peşinde.. amigoluk yapacaksan çıkıp kanala yorumculuk yapmayın.. git giy formanı stadda izle maçını..