bugün
- bir şeyler söyle5
- sabahları nefret edilen şeyler4
- ben üşümem4
- whynot3
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması6
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz36
- tereyağı bal ikilisi2
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- robert pattinson3
- her ilde üniversite kurulması6
- flörtöz erkek iticiliği6
- millet açken bebekkatiline villa yapan akepe3
- okan buruk12
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- gecenin şarkısı10
- delulu2
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- boyumun 2 cm kısalması28
- kızlar bakar mısınız13
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler4
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- islamda namaz yoktur13
- flört uygulamasında açılış mesajı yazmak2
- tutunamayanlar8
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak9
- chatgpt ile dertleşmek7
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- gece açlığı6
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- ölmek istemek ama ölememek5
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- bol tereyağlı iskender5
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- insanlar değişmez4
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı74
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- gocu28
- her şeyin mizahı yapılmalı mı19
- kiraz cicegi kolonyasi42
- anasonlu nargile4
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı48
yine "hiçbir şey bilmem ama her konuda söyleyecek bir şeyim vardır" tayfası doluşmuş.
norm sataşmış olmak için sataşmış da, gündeme gelmiş de vb.
tabiki de öyle yapmıştır gerizekalılar sizi. bir önceki entry'mde ezhel fero vb için "kim bunları başımıza rapçi diye çıkardı" demiştim. şimdi de bu kitle için "kim bunları başımıza rap dinleyicisi olarak çıkardı ulan" diyorum.
rap kültürü hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. rap diss atmadan, sataşmadan olmaz zaten. autotune ile şarkı yapanlar size bunu unutturdu ama rap'in özü nefrettir, öfkedir, disstir.
şu an rap'in istiklal marşı sayılan rahmetli 2pac'in "hit em up" şarkısı nasıl ortaya çıktı? o da bir diss'ti. tabi siz nerden bileceksiniz east-west savaşlarını? türkçe rapte en güzel şarkılar ceza-sago dissleşmesiyle ortaya çıktı.
keltoş'un konuştuğu dilden anlatıcam size; b o ş y a p m a y ı n.
bana bile norm savundurdunuz olum inanılmaz ya. bakın bu adam zamanında sagoyla cezayla dissleşen bi adam. yani şarkıda "ben boyun eğmem soyunu disslerim" derken doğru sözlüyor.
ben zamanında norm ender'i hiç sevmedim ve dinlemedim. ama bugün sonuna kadar savunurum. kim bu 2 boktan söz ve autotune ile ben rapçiyim diye dolaşanlara dersini verirse, kim old school'u savunursa biz onun yanındayız. ha şunu da biliniz ki norm'u hiçbir old desteklemeyecektir çünkü bu adam o oldları da disslemiştir önceden...biz küçücük yaşımızda kafam güzel yeah diyenlerle değil "bu ne cüret" ile büyüdük. aklınızı başınıza alın artık. ne polisten kaçmak ne kafası güzel olmak ne onunla bununla yatmak özenilecek şeyler değildir.
türkçe rap geri dön.
https://m.youtube.com/watch?v=6MAOHD70UFE
norm sataşmış olmak için sataşmış da, gündeme gelmiş de vb.
tabiki de öyle yapmıştır gerizekalılar sizi. bir önceki entry'mde ezhel fero vb için "kim bunları başımıza rapçi diye çıkardı" demiştim. şimdi de bu kitle için "kim bunları başımıza rap dinleyicisi olarak çıkardı ulan" diyorum.
rap kültürü hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. rap diss atmadan, sataşmadan olmaz zaten. autotune ile şarkı yapanlar size bunu unutturdu ama rap'in özü nefrettir, öfkedir, disstir.
şu an rap'in istiklal marşı sayılan rahmetli 2pac'in "hit em up" şarkısı nasıl ortaya çıktı? o da bir diss'ti. tabi siz nerden bileceksiniz east-west savaşlarını? türkçe rapte en güzel şarkılar ceza-sago dissleşmesiyle ortaya çıktı.
keltoş'un konuştuğu dilden anlatıcam size; b o ş y a p m a y ı n.
bana bile norm savundurdunuz olum inanılmaz ya. bakın bu adam zamanında sagoyla cezayla dissleşen bi adam. yani şarkıda "ben boyun eğmem soyunu disslerim" derken doğru sözlüyor.
ben zamanında norm ender'i hiç sevmedim ve dinlemedim. ama bugün sonuna kadar savunurum. kim bu 2 boktan söz ve autotune ile ben rapçiyim diye dolaşanlara dersini verirse, kim old school'u savunursa biz onun yanındayız. ha şunu da biliniz ki norm'u hiçbir old desteklemeyecektir çünkü bu adam o oldları da disslemiştir önceden...biz küçücük yaşımızda kafam güzel yeah diyenlerle değil "bu ne cüret" ile büyüdük. aklınızı başınıza alın artık. ne polisten kaçmak ne kafası güzel olmak ne onunla bununla yatmak özenilecek şeyler değildir.
türkçe rap geri dön.
https://m.youtube.com/watch?v=6MAOHD70UFE
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar