bugün

izmir belediyesinin halkına müthiş hizmetleri

Harika bir çarpık kentleşme,

Kahverengi denizi olan dünyadaki tek şehir merkezi,

izban' ı nı ve çevre yolunu binali yıldırım yaptı zaten,

Dünyada alt yapısı olmadan üst yapısı olan tek şehir olabilir ayrıca,

Ağaç kesiyorlar diye zırlayıp müteahhit belediyenin ağaçları katlederek sırf kumunu koymak için heba ettigi binlerce arazi,

Aa bir saniye deklarasyon alanı yapmışlardı çınarlı ' da nasıl unuturum. En az 500 ağaç kesmişlerdi ve şu an gidip bir çay içen bile yok orada. O kadar harika bir yere yaptılar ki bu kadar insanüstü fikirler sadece chp' den çıkabilirdi.

Bir de yolları yıkıyorlar , kazıp kazıp daha kötü yollar yapıyorlar ki bence bunu hobi olarak yapiyorlar. Sıkılan chp' li işçiler arada oyalansın diye olabilir. Sonuçta hiç çalışmadan maaş almakta bir yere kadar.

Başka ne yapıyorlar? Zengin semtlerin cocuk parklarindan sökülen ivir zivirlari fakir semtlere yolluyorlar. Böylelikle fakir semtlerinde çocuk parki olmuş oluyor. Getirdikleri eski püskü demirleri falan görseniz siz bile hayrete düşersiniz . Itina ile1 günlük boyama işini de 3 günde yapıyor işçilerimiz.

Allah razı olsun gerçekten. Chp müthiş. Hizmette sınır tanımıyorlar.
Mesela okul ihalesi almak isteyen bir müteahhitsiniz. Rüşvet veriyorsunuz bir de bu adamları ruslara ayrica pavyona götürüyorsunuz bir kaç ay. Hoppala ihale sizin. 2 milyon yedir 10 milyon kazan.he de olsa devletimiz parayı yağdırıyor.