bugün
- kredi çekmek8
- iki sene içinde kuzey ırak türkiye'ye katılacak13
- boğazı düğümleyen film'ya da dizi sahnesi15
- iftarda tıka basa yeyip fakirin halinden anlamak20
- ekrem imamoğlu8
- zina yapanları en az 4 kişi görmeli27
- ecevit'in lise mezunu olması24
- kızların herkesi beni sikmek istiyor sendromu17
- ekşi sözlük25
- kemal kılıçdaroğlu14
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı20
- sahurdayız uludağ sözlük35
- sadettin tantan11
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası23
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor23
- hadi herkes uyumaya8
- israil'deki protestoların arkasında abd var15
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- camiler siyaset yapma yeri değildir14
- doğu perinçek15
- muharrem ince40
- hz muhammed10
- kılıçdarla mı inceyle mi kavgaya gidilir sorunsalı9
- konyalı olmak9
- erdoğan'ın diploması yok29
- katil civciv8
- israil de başlayan gezi olayları23
- evli çiftlerin birbirlerine geri zekalı deme eşiği13
- sabah çorba içmek8
- anın görüntüsü24
- bütün eski akplilerin muharrem inceci olması11
- tayyibe merve çakar18
- hdp gelsin yeter ki rte gitsin10
- 4 saatlik uykunun bir insana yettiği gerçeği8
- en büyük sanatçısı fazıl say olan ülkede yaşamak11
- sol frameyi canlandırıyoruz kampanyası8
- allah çelişkili kitap gönderir mi13
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması15
- 27 mart 2023 kemal kılıçdaroğlu'nun sana söz klibi10
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor19
- fatih erbakan'ın ilginç açıklaması26
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir22
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin18
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim78
- kızların hoşlanma belirtileri27
- adam kazandı diyerek konuyu kapatan tip11
- 20138
- kafir yazarlar11
- sözlük yazarlarının aylık telefon faturaları8
- en güçlü müslüman ülke11

entry'ler (6722)
Kimse kusura bakmasın. Kimseye özerklik yok! Kandil'deki şerefsizler ülkeye dönüp siyaset falan yapamazlar. Hainlerin emellerine ulaşmasına asla izin veremem. Oyum Recep Tayyip erdoğan'ın. Ben ülkemi düşünüyorum. Hepimiz için güzel bir Türkiye tek dileğim. Erdoğan yine seçilmeli.
Kendisi dürüst ve namuslu bir siyasetçi ise hdp ile ne işi var? Pervin Buldan değil mi murat karayılan'ı vs vs ülkeye geri getireceğim, siyaset yapacaklar diyen? Yahu akıl var mantık var. Sen ülkenin askerini, polisini, sivil vatandaşlarını şehit edeceksin sonra hiçbir şey olmamış gibi gel kardeşim siyaset yapalim mi diyeceğiz? Uyanması gereken kim sahiden hiç düşündünüz mü? Nasıl bir oyunun içine çekildiğinizin farkında mısınız? Hakkari'nin gençleri dağlarda dağlarda diye övünerek böğüren Pervin Buldan'dan iyi adam diye önünüze sundukları yine dağdan inme Selahaddin demirtaş'tan mi size hayır gelecek?
Ülkenin silahıyla vatandaşını vuran fetöcü darbecileri affedip ülkeye geri getirecekmiş. Siz nasıl sindirebiliyorsunuz bunu yahu?
Vatan bu vatan! Çok pişman olursunuz. Adam yürüyen merdivene ters biniyor diye çok saf çok masum sandınız galiba!
Ülkenin silahıyla vatandaşını vuran fetöcü darbecileri affedip ülkeye geri getirecekmiş. Siz nasıl sindirebiliyorsunuz bunu yahu?
Vatan bu vatan! Çok pişman olursunuz. Adam yürüyen merdivene ters biniyor diye çok saf çok masum sandınız galiba!
Müslüman düşmanı bir insan. En azından açık açık söylemişti zamanında. Aramaya inanın. Seçim zamanı kafasına fes takmışlığı da var yalnız. O da oy için her şeyi yapabilecek kapasitede olanlardan.
He kemal gılıçtarın da baş örtüsü bir metre bez parçası açıklaması vardı. Alt benlikleri arkadaş.
He kemal gılıçtarın da baş örtüsü bir metre bez parçası açıklaması vardı. Alt benlikleri arkadaş.
Evlendiniz hala evinize gelince temizlik yapıyorum. Nasıl iş bu?
Kirli yerleri bulma uzmanı kadın. Halbuki onlar gelecek diye beş gün temizlik yaptım bir de üzerine belim tutuldu.
Kirli yerleri bulma uzmanı kadın. Halbuki onlar gelecek diye beş gün temizlik yaptım bir de üzerine belim tutuldu.
Aniden bir yere gidilecek Çamaşır sepetinden giysi alıp giymek. Nasıl kokardı bilir misiniz izmir sıcağında. Yoktu ki dışarıda giyilecek düzgün bir giysi.
Temizlik hastası olmasın da o bambaşka bir şey. Temizlik hastası bir insanla yaşayamazsınız. temiz olmayı çok seven bir kadın ile dağınık bir adam anlaşabilir. Kocanın da öyle bataklık canavarı gibi pis olmaması lazım. O da bir hastalık.
Bir yakınımın eşi Bulgaristan romanı. Kadın aşırı esmer ve mavi gözlü. Müslüman oldu ve tesettüre girdi. Biz çok seviyoruz kendisini.
Oğlumu okula bırakmaya gitmiştim. Bugün albüm için fotoğraf çekimi yapılacak sınıfta. Velilerle koridorda konuşuyorduk.
Bir öğretmen sinirle tüm sınıfını koridora çıkardı. Yan yana dizdi çocukları karşılıklı. Sonra bir hışımla yanımıza geldi; "Allah kahretsin! Çocuk kustu sınıfa. Annesi terk edip gitmiş. Babası işte. Babaannesi yaşlılıktan merdiven inip gelemiyor. Böyle insanlar neden çocuk yapıyor! Yapmayın Allah kahretsin yapmayın!" Dedi. Bir an yutkunamadım bile. Bunların hepsini gözlerimin içine bakarak söyledi.
Ben o çocuk için üzüldüm. Hasta olmuş ne yapsın! Annesi ölmüş de olabilirdi. Öğretmenin Böyle tepki vermesi üzdü beni sözlük. Çocukların ne suçu var ki! Bu kadar sinirlenilecek bir şey mi ki bir çocuğun hasta olup kusması.
Bir öğretmen sinirle tüm sınıfını koridora çıkardı. Yan yana dizdi çocukları karşılıklı. Sonra bir hışımla yanımıza geldi; "Allah kahretsin! Çocuk kustu sınıfa. Annesi terk edip gitmiş. Babası işte. Babaannesi yaşlılıktan merdiven inip gelemiyor. Böyle insanlar neden çocuk yapıyor! Yapmayın Allah kahretsin yapmayın!" Dedi. Bir an yutkunamadım bile. Bunların hepsini gözlerimin içine bakarak söyledi.
Ben o çocuk için üzüldüm. Hasta olmuş ne yapsın! Annesi ölmüş de olabilirdi. Öğretmenin Böyle tepki vermesi üzdü beni sözlük. Çocukların ne suçu var ki! Bu kadar sinirlenilecek bir şey mi ki bir çocuğun hasta olup kusması.
Okulu iki yıl uzatır.
Benim hiç bir derdime derman olmadı. Demek ki bir halta yaramıyor.
Diplomasını alana pilav tarifi benden. Pilav yapmak o kadar kolay ki.. Peki ya diploma almak öyle kolay mı? Elin oğlu doğum yaptın kilo aldın yok çatladın, yok patladın diyerek boşanmak isteyebiliyor. Elin oğlu cahil, parasız, çaresiz bir kadınla evleneyim de dövsem de sövsem de gidemesin istediğim gibi eziyet ederim, diyebiliyor. Kadınların okuması, kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi daha önemli.
Son bir kaç gündür sessiz sedasız atak geçirdiğimi farkettim. Ölüm isteği var içimde yine. Ölümden korkmamak, sonrasını düşünmemek, oğlum yalnız kalır diye düşünememek. ilaçlarımı her zamanki gibi düzenli alarak mücadeleye devam ediyorum.
Bunu da atlatırım.
Bunu da atlatırım.
Kafasına kurşun yedi ve ölmedi. Bizim gariban akrabalarda ameliyat olup ölüyor sırayla. Ey para sen nelere kadirmişsin!
Kocamı çalıştırmayacağım.
Oğlumun çok istediği bir şeyi yapamamak. En çok bu üzecek beni biliyorum.
Çok geç başlayacaksın ama sağlam başlayacaksın biliyorum ve sana güveniyorum.
Bir akrabamızın şah damarı tıkalıydı. Doktor kurtarırım v.s deyip ameliyata ikna etti ve adam masada kaldı. Şimdi aynı adamın abisi bypass oldu bu hastanede ve beyin ödemi gelişmiş, beyin kanaması olmuş ; sağ tarafı felç. Yoğun bakımdan Çıkıp çıkamayacağı meçhul. Üstelik bu tarz risklerin oranı için %8 demiş doktorlar.
Ne yazacağımı bilmiyorum. Aile de gariban.
Bypass için özel hastaneler 250.000 Türk lirası istiyor. insanlar ne yapacağını şaşırdı.
Ne yazacağımı bilmiyorum. Aile de gariban.
Bypass için özel hastaneler 250.000 Türk lirası istiyor. insanlar ne yapacağını şaşırdı.