bugün

malta

Medeniyetmiş eğlenceymiş geç abi bunları. Bu malta denilen medeniyetsiz, görgüsüz, odun insanların yaşadığı yerde sahilde sere serpe yayılıp mangal yaptırımıyorlar insana. Sahilde şöyle başı götü yayıp, karı, kız kesip mangal yapamayınca bayağı bir canım sıkıldı. Paraya kıyıp yanıma bir büyük rakı bile almıştım.
Hava da sıcak mı sıcak üstelik mayomu da otelde unutmuşum, denize donla gireyim bari dedim. Yaka paça plajdan kovdu ayılar. Halbu ki donda uzun, paçalı, nene donu. Neymiş şeyim görünüyormuş. Bakma kardeşim sende. Demek meraklısın ki bakıyorsun. Sinirle çıktım plajdan. Ay çekirdeği aldım, yiye yiye gidiyorum. Polis kelepçeleyip karakola götürdü. Üç beş tane kabuğu yere atmışım. Ne yapacaktım, cebime mi koyacaktım. Çöpçüleri dünya kadar maaş alıyor, süpürsünler işleri ne.

Af edersiniz boğazım dolmuş, temizledim. Dünya kadar ceza yazdılar. Neymiş efendim yere tükürmüşüm. Tam soyguncu bu malta'lı gavurlar. Sanki adamın suratına tükürmüşüm. Üstelik tükürdükten sonra ayakkabımla da sildim.

Ah gözünü seveyim türkiye'min. Medeniyet, özgürlük ülkemde be. Medeniyetsiz, görgüsüz, soyguncu malta'lılar. Gitmeyin abicim malta'ya. Caddebostan sahilde mangal yakın. Donla denize girip, deve güreşi yapın.