bugün

chpli tc ibaresi asarken zafer işareti yapan hdpli

başlığın tam hali, "ibb binasına tc ibaresi asan chplinin zafer işareti yapan hdpli yardımcısı" şeklindedir zafer işareti seven kardeşlerim.

ironik, değil mi? bir chpli, ibb binasına tc ibaresi koyuyor ona yardım eden, sırf r.t.e düşmanlığı ile bir araya gelmek zorunda kaldığı yardımcısı hdp li ise bu esnada zafer işareti yaparak poz veriyor.

bakın burası çokomelli * olağan şartlar altında yan yana gelmesi mümkün olmayan siyasi ideolojiye sahip insanlar bunlar, lakin r.t.e düşmanlığı bir araya hatta kucak kucağa olmalarını sağladı.

rezilliğe bakar mısınız. bir yanda kürt ırkçısı, diğer yanda kürtleri insan yerine koymayan, daha düne kadar kürtlere kürtçe konuşmalarını bile yasaklayan atatürk milliyetçisi. ortak hedef ise, erdoğan.

bilemiyorum bu iki, taban tabana zıt ideoloji nasıl oldu anlaştı da bir araya gelebildi aklım almıyor. lakin, karşılıklı verilen bazı sözler olduğu konusu/fikrini düşününce bu şekilde mümkün olabildiği kanısına varıyorum.

bilmem anlatabildim mi? tabi ki anlatabildim ama anlamak istemeyenler, işlerine gelmeyenler yine konuyu başka mecralara çekecek, algıcılık yapacak.

"toco oborosondon rohotsoz oloyor, oşto bonlor okopolo. onson toco oborosondon nodon rohotsoz olor" şeklinde götleri başları oynayacak. lakin, biz yine de üstüne basa basa söyleyelim.

biz öz be öz türküz.

"tc", ya da "türkiye cumhuriyeti " ibaresinden rahatsız olmak gibi bir lüksümüz yok, olamazda. rahatsız olduğumuz konu, devlet dairesi binalarına tc ibaresi koyup arka taraftan terör örgütleri ile iş çevrilmesi.

bu oynanan tezgahı hala görmeyip bu ve benzeri ucuz şovlara kanıp, milliyetçi geçinen insanların tüm bu olup bitene alkış tutması. yazık!

görsel
© copyright 2005 - 2026