bugün

demet şener

arkasında bir ordu dolusu eski sevgili ve magazinel skandallar bırakarak evlenen, geçmişini unutmak isteyen, unutturmak için de elinden geleni yapan kadın.

evliliğinin ilk yıllarında, hatırlayan hatırlar, her 3 ayda bir tam sayfa röportaj verirdi. röportajların tamamı ibrahim kutluay'la ne kadar mutlu olduğu ile ilgiliydi. çocuğu doğdu, röportajları bu sefer de ibrahim kutluay ve irem'le ne kadar mutlu olduğu ile ilgiliydi. ama yıllardır ibrahim kutluay'ın verdiği tüm röportajlar, spor ve basket ile ilgili.

durum aslında trajik. eski soyadının kullanılmaması, kendisinin "demet kutluay" olarak anılması için gazetecilere talimat vermesinden, henüz birkaç aylık bebeğinin üzerinden bile "irem bir aşk çocuğu" diye sağda solda ilişkisinin reklamını yapmaya çalışmasına kadar, her hareketi çok büyük bir trajedinin parçası. eski kimliğini hafızalardan silmek isteyen bir kadının çırpınışları.

sevgili demet; sen bir mankendin ve bu yaşam tarzını kendi hür iradenle seçtin. yine kendi hür iradenle onlarca playboy, şovmen, işadamı, aktör, menajer, yönetmen ile birliktelik yaşadın. yeri geldi, kolunda dikenli tel dövmesiyle çırılçıplak pozlar verdin, yeri geldi köpüklü banyodan havlu ile çıkıp cem davran'la seviştin. kimse seni bununla yargılamıyor çünkü sen sıradan bir kadın değil, seks sembolü olmuş güzellik kraliçesi mankenlerinden biriydin ve yaşam tarzını da kendin seçmiş, yolunu kendin çizmiştin.

bebeğine sımsıkı sarılıp, soyadını ve geçmişini unutmak istiyor olabilirsin. insanlara "demet şener" ay pardon "demet kutluay" diyince aklına 2 çocuğu olan mutlu ve kutsal anne imajının gelmesini istiyor olabilirsin. ama malesef her istediğimiz olmuyor demet. ve "demet kutluay" da desek "demet şener" de desek, insanların aklına gelen tek bir şey var:

http://www.resimcim.net/r...ri-120764586575-buyuk.jpg