bugün

eski sevgiliyi unutamamak

En çok takıldığım durumlardan biridir. Eğer bir insan hala eski sevgilisini unutamıyor, onunla ilgili eşyaları, işte ne bileyim kitapları, yazıları veya şiirlerini saklıyorsa o kişiden koşarak uzaklaşıyorum. Bazıları bir de unutmuş rolü yapıyor ki siz arkanızı döndüğünüz an da konuyu eski sevgilisinden açabiliyor. Bazen buna evlenmiş insanlarda bile rastladığım oluyor. Genel olarak da erkekler yapıyor bunu. işte annem istemedi, ondan ayrıldık yok eğitim için iş için şehir değiştirdim ondan ayrıldık bilmem ne bahaneleri oluyor. Yahu madem öyle ayrılmasaydın. Şimdi şuan görüştüğün ya da ilişkin olan kişiye ayıp değil mi ? Buna karşılık olarak da ben şimdikini de seviyorum ama diye benzeri cümleleri duyuyorum. Bir kat daha sinir oluyorum. Şu eski sevgililerinizi bu kadar seviyor ve hala hayatınızdaki birilerine rağmen unutamıyorsanız lütfen gidin yeniden eski olana dönün. Kimse sizin sahte görünümlü sevginizi ya da ilginizi çekmek zorunda değil. Aklınız bir kişide olsun. 3 5 kişi de değil.
Şahsen ben bu duruma o kadar dikkat ediyorum ki birisi ile hoşlanma amaçlı görüşmeye başladığım zaman ilk sorum eski sevgili oluyor. Takılıp kalıyorum. Sonra sessizce bitiriyorum.
Özet: eski sevgilini unutamıyorsan hala sağda solda hatıralarınızı yaşatıyorsan, yeni bir sevgili arama lütfen. Önce kendini tanı, istediğinin peşinden anlamlı bir şekilde gitmeyi ve sahip çıkmayı öğren.
güncel Önemli Başlıklar