bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- birine geç kalmak9
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor8
- cayır cayır yanan kız13
- eve atılan kızın ekşici çıkması5
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız4
- m r e r e c t o12
- larisalisa10
- beyazsemsiyeliyabanci48
- seni ne mutlu eder sorusu6
- insanlardan nefret etmek8
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- uludağ sözlük discord grubu7
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi3
- gir içime hünharca12
- sabah sekizde okulda olmanın felsefi anlamsızlığı2
- güvenli bir omuz arar bazen insan4
- yer sofrası5
- eşime sormam lazım kadınları3
- parcalandim toparlanamiyorum4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- bruce lee4
- arkadaşlar bakar mısınız8
- güzel bir kadını terk etmek5
- yalnızlık güç değildir4
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- afganistan islam emirliği4
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- yorgun mermi22
- park sorunu6
- gocu43
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- chery2
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- kürt mutfağı7
- togg'a lpg taktırmak11
- en sevilen meyveler8
- timsah4
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- dul kalmak4
- müzik haramdır5
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
Rosenhan gibi adamlarin kucuk bir ekip kurarak 70lerden bu yana diledigi tani ile sadece konusarak veya yatis yaparak uzun vade olarak kekleyebildigi kadar kekledigi bir (bilimi olusturan en onemli unsura ters olan, yani her zaman ve her yerde gecerlilik tasiyan bilgi ile tamamen celiskili olan ,sozde) bilim dali. Illaki sozun gelisi denen bir sey var,(herrzaman her yerde kesinlik gecerlilik mevzusu icin) her bransta tek tuk keklenme durumu olabilir bazi durumlarda. cogunluk olarak karacigerim iflas bilmem nerem soyle veya boyle diyerek kekleyemezsin(keklersende kisa surede sonuclardan ortaya cikar. Yanlis teshis ile bir suru insana yanlis tedavi uygulansa o doktorun agzina sicarlar, Ama sunun sebebi su, su davranisin nedeni bu, bipolarin surasi, depresyonun burasi, psikozun burasi bu hormon, su davranisin nedeni bu , bununkide su diyen psikiyatri yi tum bu tanilar ile sahte hasta rolunde dersine iyi calisan kisiler kandirabildigi kadar kandirir psikiyatristte napiyim bana oyle anlatti bende adama 2 yil boyunca ilaclar verdim derse sasirmam (tehis ve tedavi surecinin bu sekilde konulmasina karsin fiziksel nedenler henuz belliymis gibi medikal ilac tedavisi veya ekt uygulanir, e hani bipolarin, maik depresif psikoz cartun curtun sizofreninin biyokimyasal,genetik,fiziksel neden veya her ne haltsa nedeni bu su diyordunuz nasil oluyorda ne zaman pat deneyine benzer bi deney yapilsa ayni sonuc cikiyor. Keklenen yuzlerce hastane binlerce psikiyatrist.. hadi onada sasirmayalim diyelim neyse..) ama dahiliyeye,cildiyeye, kardiyolojiye diledigi istedigi hemen hemen hertani istedigi her rahatsizlikla bunu yaptiklarini ve o doktorlarin bu cevabi verdigini dusunun? Onu doktordan saymazlar.
güncel Önemli Başlıklar