bugün

basimi ortuyorum beynimi degil

Tesettürü kul olmasının bilinciyle benimsemiş kişileri erkek egemen bir yaklaşımdan dolayı baskı sonucunda örtündüğünü söyleyenlerin karşısında ve bunu gelişimin önündeki engellerden biri olarak görenlere verilen cevaplardan biridir. savunma amaçlıdır ve buna hiç gerek yoktur.

Tesettürü erkek egemenliğinin dışa vurumu olarak gören zihinlerin tanrıları da erkek olmalı . tanrı'nın cinsiyeti belli oldu , açıklandı da bizim mi haberimiz yok . demek tanrı buyruğu olarak başını örten kadınlarımız erkek bir yaratıcının sadist ve kıskanç uygulamaları altında inim inim inliyorlar öyle miiii , vah vah yazık bize , yazık bu kadınlara . yahu biri çıkıp yukarısıyla aşağısı arasında tanrının da gözlemci yolladığı bir basın toplantısı yapıp nedir bu vaveyla açıklasın , yoksa ben açıklayacağım her şeyi ve alt üst olacak yüce(!) zihinler!!!

Erkek tanrıları çıkıp " ey kadınlar savurun saçlarınızı , uçurun rüzgarda eteklerinizi" deseydi bu erkek hegomanyasını savunan eleştiricibaşları acaba itiraz ederler miydi ?

Hey be gırıgır dünya gırgıriyede şenlik var çağır gelsin adem ve havva !!!