bugün

örümcek burcu

Bildiğiniz üzere örümcek burcunun özelliği diğer tüm burçlardan üstün olmasıdır. Sanırım diğer 12 burç güçlerini birleştirirse ancak örümcek burcunun gücüne erişebiliyordu.
Örümcek burcu erkeği zeka, karizma ve güç gibi insanlığı pipi kadar kelimelere sığdıran kavramların hepsinde sizlerden üstündür. Örümcek erkeği asla ihanet etmez, hep sadıktır. Kendisiyle rekabet edecek düzeyde sadık bir burç varsa onu lazer bakışıyla imha eder. Örümcek erkeği üstün zekasıyla ilişkideki önemli tarihler, önemli şarkılar, önemli yerler ve önemli exler gibi gereksiz bilgileri asla unutmaz.

Efsaneler der ki örümcek erkeği sadece zihin gücüyle 10 adet g*t deliği insanı sadece 1 saniyede silebilir. Ne bileyim böyle ".... yapan kız" diye başlık açan tipleri mesela.

Örümcek burcu kadını ise ondan hiç geri kalmaz. Diğer tüm köylü burcu mensubu dişilerden üstündür. Hem inanılmaz akıllı hem de inanılmaz güzellerdir. Sigara içmekle karın doyurup felsefe yapmaya kalkan hadsiz keşlere, kıçının başının 17 tane filtreden geçmiş resmini atarak dişiliği ilgiye muhtaç or*spuluk seviyesine asla indirmezler. inanılmazlardır falan böyle.

Yok olmuş bir uygarlığın kayıp burçlarıydı hepsi. Ne büyük kayıp. Ne büyük keder.

Kova burcu erkeği de böyle y*rak gibi işe.