bugün
- gammazlığı elinden alınan yazar16
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- yanlışlıkla gey olmak7
- halkını düşünmeyen lider4
- günlük tutan erkek19
- wc'ye telefonsuz girmek5
- halk başkanlık sistemini istiyor7
- arda güler4
- her yerde sümkürebilen insan6
- g o k u5
- başakşehir çam ve sakura devlet hastanesi2
- yeşil kuşak projesi3
- stres atamamak2
- sigara yasağı3
- ev almak isteyenlere tavsiye2
- ay diyen erkek3
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- defterini kalpli kağıtla kaplayan erkek3
- merhabalarr5
- gratisin içini merak etmek8
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- diriliş ertuğrul ve kuruluş osman izleyip coşmak2
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- tuğralı dobloya binip ekonomi çoh eyi demek2
- merfulu6
- 12 inci nesil olmanın çok ayıp olması2
- sözlükte kavga olacak hissi4
- fatih ergenekon2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde5
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- gocu7
- mekke anlaşması14
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- modern insan dertlerini şımarıkça olması2
- çok su içmek2
- kötü biri olduğunu fark etmek2
- domdomusa4
- kendini fazla ciddiye almak2
- arkadaşlar nasılsınız11
- kendinden sıkılmak2
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri6
- spor olsun diye her yere yürüyen insan2
- iyi parti'nin çerçeve yasaya muhalefet şerhi3
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- cansever18
- simko317
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- kavalali mehmet ali pasa4
boku çıkan demeçtir.
şöyle ki bu demecin ardından sayın paşamızı tenkit edenlerin hepsi bir anda yandaş, dinci kesim olarak yaftalanmıştır ki bu çok yanlıştır.
şöyle bir başlığın altına yazılanlara bakın. burada eleştiri yapanlara bakın hepsine dinci diyebilir misiniz?
örnek olarak akp iktidarını ve cemaatleri, yobazları en çok eleştirenlerden biri olarak ben de paşa'nın golf oynamasını ve bu beyanatını eleştirdim. bu nasıl bir tasnif ediştir ki paşayı eleştirenler dinci, paşayı haklı görenler laik oluyor?
üstüne basarak tekrar ediyorum ki paşa'yı böyle bir günde golf oynadığı için değil, ahmet hakan'ın da eleştirdiği bağlamda salt golf oynadığı için eleştirdim.
halkın yarıdan fazlası aç, borç batağında olduğu halde boğazlarından fedakarlıklar yapıyor bu memlekete vergi veriyorsa, paşa da bu memleketin kendine sunduğu müreffehliğin nimetlerinden golf sahalarında yararlanıyorsa eleştiririm arkadaş...
ayrıca madem şeffafız, madem pürüpak ız bu paşanın golf oynadığı kodamanların kim olduğunu öğrenmek hakkımız. bakalım paşa emekli olduktan sonra bu golf arkadaşlarınla ne gibi ilişkiler içerisinde olacak? bunu da buraya not düşüyorum...
"aktütün'e bende mi gitseydim" lafına gelince.
evet sayın paşam keşke sende gitseydin.
şayet gitmek isteseydin sana belek'te golf oynama imkanı sunan türk silahlı kuvvetleri pekala seni anında aktütün olay yerine yetiştirebilirdi. ama sizin konumunuz gereği böyle bir ziyaret yapma durumunuz yok. ha madem böyle bir durumunuz ve konumunuz yok bu lafı etmeyecektiniz.
bu lafı edeceğinize "ben olay esnasında tatildeydim, olayı öğrenir öğrenmez şehit evine taziyeye gittim, şehit cenazesine katıldım ve düzenlenecek hava operasyonu için gerekli emirleri verdim" deseydiniz hiç bu polemikler olmazdı.
demek ki neymiş?
kişiler beyanatlarını bulundukları mevkinin ağırlığına göre ayarlamaları gerekmekteymiş.
normal bir ülkede yaşasaydık paşamızın derhal istifa etmesi gerekir miydi?
bence gerekirdi ama burası normal ülke değil, adeta o masaldaki harikalar diyarı...
şöyle ki bu demecin ardından sayın paşamızı tenkit edenlerin hepsi bir anda yandaş, dinci kesim olarak yaftalanmıştır ki bu çok yanlıştır.
şöyle bir başlığın altına yazılanlara bakın. burada eleştiri yapanlara bakın hepsine dinci diyebilir misiniz?
örnek olarak akp iktidarını ve cemaatleri, yobazları en çok eleştirenlerden biri olarak ben de paşa'nın golf oynamasını ve bu beyanatını eleştirdim. bu nasıl bir tasnif ediştir ki paşayı eleştirenler dinci, paşayı haklı görenler laik oluyor?
üstüne basarak tekrar ediyorum ki paşa'yı böyle bir günde golf oynadığı için değil, ahmet hakan'ın da eleştirdiği bağlamda salt golf oynadığı için eleştirdim.
halkın yarıdan fazlası aç, borç batağında olduğu halde boğazlarından fedakarlıklar yapıyor bu memlekete vergi veriyorsa, paşa da bu memleketin kendine sunduğu müreffehliğin nimetlerinden golf sahalarında yararlanıyorsa eleştiririm arkadaş...
ayrıca madem şeffafız, madem pürüpak ız bu paşanın golf oynadığı kodamanların kim olduğunu öğrenmek hakkımız. bakalım paşa emekli olduktan sonra bu golf arkadaşlarınla ne gibi ilişkiler içerisinde olacak? bunu da buraya not düşüyorum...
"aktütün'e bende mi gitseydim" lafına gelince.
evet sayın paşam keşke sende gitseydin.
şayet gitmek isteseydin sana belek'te golf oynama imkanı sunan türk silahlı kuvvetleri pekala seni anında aktütün olay yerine yetiştirebilirdi. ama sizin konumunuz gereği böyle bir ziyaret yapma durumunuz yok. ha madem böyle bir durumunuz ve konumunuz yok bu lafı etmeyecektiniz.
bu lafı edeceğinize "ben olay esnasında tatildeydim, olayı öğrenir öğrenmez şehit evine taziyeye gittim, şehit cenazesine katıldım ve düzenlenecek hava operasyonu için gerekli emirleri verdim" deseydiniz hiç bu polemikler olmazdı.
demek ki neymiş?
kişiler beyanatlarını bulundukları mevkinin ağırlığına göre ayarlamaları gerekmekteymiş.
normal bir ülkede yaşasaydık paşamızın derhal istifa etmesi gerekir miydi?
bence gerekirdi ama burası normal ülke değil, adeta o masaldaki harikalar diyarı...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar