acil servis vakalari

acil servis vakaları her gece hastanelerde cereyan edem hadiselerdir. boynunda hissettiği basınç ona çarpıntısını hatırlatıyordu. ilk kez olması onu çok korkuttu.

hastaneye yaklaşırken trafik sıkıştı. halbuki gece yarısını geçmişti saat. sıra dışıydı. az ötede sebebi anlaşıldı. jandarma aracı ile sivil araç çarpışmıştı. hastaneye gitti adam. işlemler vardı öncelikle. nasıl bir sancıya katlandığın önemli değildi. o işlemler bitene kadar orda dikilecektin. işlemler bitti. acil muayene bölümü kapısının önüne geldi adam. annesi haline dayanamamıştı. hep yanındaydı. babası tedirginliğini gizliyordu. adam berbat görünüyordu. yolda boynundan nabzına baktığında annesi yo normal dedi. sesi öyle demiyordu. korkmuş gibiydi.

kapının önünde bir öbek polis dikiliyordu. lütfen dışarıda bekleyin diyen bir polis vardı. açık tenli ve simsiyah saçlarıyla oldukça yakışıklıydı. içeriden bağıran bir adam vardı. adam oturduğu koltukta yanında annesi ile içerdeki adamın bağırışlarını dinliyordu.

"anamı siktiniz lan. avukatım gelmeden burdan gidersem o.çocuğuyum." bu sesler bütün hastanede duyulabiliyordu. kısa sürede kalabalıklaştı kaos sever yurdum insanı sayesinde servis önü doldu. içerden 2 beyaz eldivenli polis çıkıverdi.
sopa atıkkları belliydi. sopa yiyen serseri birden içerden fırladı. nasıl olmuşsa kapıdaki polis yığınağından her yanı kan içinde sıyrıldı. adamın üzerine doğru koşuyordu. adam kıpırdayamıyordu. adamın yanına geldiğinde üzerine atladı. adamın annesi ve babası ayırmak istediler ama polisler yetişmişti. kıpırdayamayan adam orda kanlı kazazedenin hışmına uğruyor hiç tepki vermiyordu. polislerle beraber adamın babasaı onu ordan çekti aldılar. içeri girdiğinde muayene zamanı gelmişti. doktor göğsünü dinlediği adamda sıra dışı birşey olduğunu anlamıştı. bu kalple ilgili değildi. onu piskoloğa yönlendirdi. bir diazem istedi hemşireden. adam istemiyordu bu kadar tehlikesi aşikar iğneyi. iğne hazırlanırken tüm bedeni titremeye başlamışitı adamın. iğne ile sakinleşti. oturamıyor sırt üstü yatamıyordu. ama artık evine dönüyordu.

acil servis vakaları tam olarak budur. kapı önündeki kavgada halini umursamayan serserilerin itiş kakışına karşı koyup içeri girersin. sonra aynı kargaşanın daha büyüğü içerde seni bekliyordur. çıkarken rahat çıkarsın. destek kuvvet gelmiştir. adam giderken doktor şunları söylemiştir. çok cesursun ama canını böyle riske atma.

eve geldiğinde bu haliyle anlatmaya çalıştığı bir aşkı vardı anlattı. ne olduğunu kendiside bilmiyor.