bugün

aldatan sevgiliyi affetmek

Tam tamına 2 yıl beş ay olucaktı bir gün sonra.. Çıktı gitti hayatımdan, evimden, köşesinden...
Çok severdim onu. Kıyamazdım kirpiklerine... Cok guzel dı lan kirpikleri. Neyse o zamanlar lise bir gidiyordum. Okulun son zamanlarına doğru tanıdım onu. On ikinci sınıfta 1 70 boylarında, kalıplı, çok yakışıklı olmasa da idare eden bir tipiyle. Başlarda hiç sevmezdim onu o da aynı şekilde. Neyse cıkıyoruz, araya tatil girdi 3 ay konusmadık birbirimizle. O ara düşüne düşüne sevdim onu o da beni. Mezuna kalmıştı o sene en guzel senedi herhalde. 11 e gectıgım de üniversiteye gitti. Hani diyorlar ya üniversite ortamı değiştirir diye. Tam da öyle oldu hataları birbirini kovaladı. ilk once ufak capkınlıklarını yakaladım unuttum yanıma gelınce ellerim titrerdi yanındayken. Sonra çıplak kadınlarla görüntülü konuşmasını. Değişir diye affettim titrerken ellerim bırakmadım elini. Sonra en yakın arkadasımı alet etti pisliklerine. Yanımda yatarken anlattı arkadasına onu, teninı yuzunu. Yanında sarılırken ona o arkadasımı hayal etti. Bitti dedim canım yandı. Sonra sevıyorum ya 2 3 gun sonra dedı kı bana gitme zeynep. Tabi dünden razıydım o zamanlar. Gitmedim güvendir kendıne dedım gidemedim. Tekrat gıttı yanımdan üniversiteye. Yazmadı aramadı sormadı. Dedim ki boyle olmaz bitsin. Görüldü attı sadece. 3 hafta konusmadık. Sonra mesaj attı bana. Hatalı olmasına ragmen ben gıttım yanına yamacında. Yanına vardığımda baska bır kızdan hoşlandıgını ogrendım. Kendımı kanıtlamak ıstedım dedı. Sustum attım içime. Konustuk hep cok ıyıdı aramız. Bi aksam durup dururken mesaj attı bana senı hak edecek ne yaptım ben dıye senı cok sevıyorum dıye. Aileler tanısmıs 2 buçuga yakın zaman olmus tabi. Noldu dedim içimden geldi dedi ertesı gun aramadı beni. Yazdım noluyo dedım. Derslerden kafam bunaldı dedi bana 12 yim ya anlayıs gostereyım ara verelim gibisinden konustum dinden razıymıs. Ben ıkı medeni insan gıbı ayrıldık zannederken, bana o yazdıgım aksam varya durup dururken o gun üç günlük sevgılısı varmıs. Yeni öğrendim. Böyle sevicekseniz sevmeyin kimseyi. Sevgi bu kadar basit bir şey değil ki..
© copyright 2005 - 2026