bugün

pkk

taraftarlarının anti-emperyalist ıkınışlarına karşın yaptıklarının fikir kaynağı ve iktisadi kaynaklarını emperyalistin en önde gideninden edinen örgütün adıdır. sempatizanları, örgüt elemanlarının herkesin malumu olan bazı arayışlar ve davalar adına örgüte katıldığını savunsalar da bu durum 'attım yalanı ... inananı' felsefesinden öteye geçemez. çünkü zaten dağa çıkanların yaş ortalaması bilindik bir veridir ve o yaştaki kimse 'ben şunun için savaşacam' diye bir bilince sahip olamaz.

her terör örgütünde olduğu gibi propagandaya pek meraklı bir örgüttür ama şükürler olsun ki bu propagandaları planlayanlar fena halde zeka sorunları çekmektedir. bunlara örnek: iki kıronun 13-14 yaşlarında bir çocuğun kolunu tutup bükerek güya kırmaları ve bunu videoya çekip 'türk polisi kürt çocuğun kolunu kırdı' şeklinde göstermeleri, boş arazide çıkan dumanı gösterip 'türk uçakları kürt köylerini bombaladı' demeleri gösterilebilir.

Devletin nevruz bayramı için ayırdığı kutlama alanına gitmeyip inatla şehrin başka bir yerine tüneyen ve bütün uyarılara rağmen oradan ayrılmayan bir topluluğun tamamen hakederek yedikleri jopları çekerek youtube'da ingilizce alt yazılarla yayınlamışlardır. yazanlar şunlardı: onlar sadece milletlerinin tarihi bayramını barışçıl bir şekilde kutlamak istemişlerdi, ama türkiye devleti hiçbir yerde nevruz kutlamalarına izin vermedi... Allah sizi kahretsin diyorum, yalansınız, dolansınız, nefretten başka birşey değilsiniz diyorum. hollanda, isveç kaynaklı zorlama felsefenize ise hayretle ve trajikomiklik belirten yüz ifadesiyle bakıyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar