bugün

n11 mağdur etti

Ne mağazalar denetleniyor, ne de "Canlı Destek" yardımcı oluyor.
Sanıyorum zaten bot kullanıyorlar. Sürekli aynı cevaplar geliyor.
Böyle Rezalet hizmet olmaz.
Kedi maması siparişim gelmedi, kredi kartına 2 defa borçlanmak zorunda kalacağım. Para direk kredi kartına iade ediliyor nedense...

Normalde siteye bakiye olarak yüklense bu durum ve istersek çekebiliyor olsak "Aylık Faiz" işlemeyecek parama 2 defa ve bir sonraki ay ben 2 defa para ödemek zorunda kalmayacağım.
Ama çat diye direk kredi kartına para yollanıyor.
Satıcıya ulaşamıyorum zaten adam takmıyor direk.
Çağrı Merkezinde "Vardiya Şefi" hanımaa yürüttüğümüz görüşme neticesinde bana hemen dönüş yapılacağı belirtilip, ardından kendim aramak zorunda kaldım.
Birde Çağrı merkezinde X hanım çıkıp "XXX Hanım Dönecekmiş Size" diyor. Diyorum ki kendisiyle görüşeyim bunu kendisi söylesin. Kendisiyle zor bela görüşüyoruz. Bunun üzerine yarın mesaiye başladığı ekipten "telafi" onayı beklediğini söylüyor. Yarın 2 tane toplantım var kendileriyle görüşmeyeceğimi belirtiyorum ama hiç oralı değiller. Demek böyle yani N11. Mağaza denetimi neredeyse sıfır. Site canlı destek Bot gibi hizmet sunuyor ve Bu süreç böyle yaşanıyor...
Bu da banka faizinin x2 şeklinde gelmesi demek.

edit 1: Para iadesini direk kredi kartına yapıyor.
Hesap kesim tarihi sebebiyle aynı ürünü tekrar sipariş ettiğinde sonraki aya x2 şeklinde ekstrene yansımış oluyor ve bankaya borçlanmış oluyorsun.
Mağazaya atılan mesajların yanıtsız kalması ve N11'in bu şekilde "kredi kartı" ödemelerine 2 defa seni sokmuş olması durumu esas olay.

edit 2: Ki mesela kredi kartınıza o bakiyenin yansıması 3 iş günü. Bu iş günü içerisinde sizin telafi için alacağınız ürünü temin edememeniz de söz konusu olabilir.
Bu ne demek yeteri kadar bakiyeniz yoktur ürünü temin edemeyebilirsiniz. Yada para geldiğinde tekrar geçtiğinizde yukarıda yazdığım gibi x2 ile sonraki ay ödemek zorunda kalabilirsiniz.

edit 3: Mağazaya bilgilendirme yapacağız vs. diyorlar.
Şimdi sizin o verdiğiniz puanlar var ya hani. Hah o puanların kaç olduğu önemli değil. N11'in adamın mağazasına ceza kesmek için kendi backendinde değerlendirmeleri varmış. "canlı destek vardiya amiri söylüyor bunu."
Mağaza puanı 30 puanın altındaysa eğer öyle mağazayı kapatıyorlar. Tabi bu 30 puan neye göre o belli değil. Adam sizi 2983129312 kere üzebilir. Yada ürününüz gelmedi mağaza değerlendirme atmadınız kargo gecikti falan bu durum N11'in umurunda değil yani.