bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı46
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek8
- dm yazarlığı8
- ne kadar paranız var10
- silvermist'in mutfağına konuk olmak11
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- cübbeli ahmet hoca9
- bakarız diyen erkek18
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması3
- gta 77
- cincinnati cini3
- yorgun mermi2
- çine neden bir şey olmuyor4
- iphone duo4
- ayak fetişizmine sapıklık diyen yobazlar5
- semicenk şarkıları4
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- dünyanın en dayanıklı şehirleri2
- 0 0 78
- mehmet ağar3
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez3
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver3
- kim yong'un kızları2
- kuzey kore de aşk yaşamak2
- kuzey kore askerinin ukrayna savaşına katilmasi2
- beynindeki sesleri susturamamak3
- soğuk savaş2
- ben çok pis içerim2
- sözlükten hatun indirmek5
- manisa daki gizli kamera skandalında 1 tutuklama3
- ama hala buradasın2
- hüseyin nihal atsız2
- exini kesip kek yapan kız2
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- dışarıda yemek yemek3
- yeni şafak4
- alkol içmek yasak mıdır4
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- semicenk vs blok33
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- kiraz cicegi kolonyasi7
- dissection2
- sözlüğün sarması13
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- zengin erkeğin metresi olmayı kabul eden kadın3
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- kadınların evli erkeklere zaafı5
- kızlar kendinden büyük erkekleri sevseydi5
Bu akşam 10.30 da caddebostan isbike de kredi kartı ile 5 dakikada 50tl ye kiraladım , sms gelmiyor kk üyelik bilgilerini görüntüle kısmından şifreyi kioska giriyorsunuz ve bisikleti alıyorsunuz bisikletler bakımsız fakat iş görüyor 3 saat gezdim dolaştım işim bitince kioska geri koydum ekranda 43tl iade yazdı ama karta yansımadı tam üyelik yapmayı düşünüyorum.
2. - 3. gün edit: yukardaki arkadaşların dediklerine kısmen katılıyorum şöyleki caddebostandaki kiosk ve bisikletler çok iyi ama yenikapıdaki ido noktası iyi değil hem bisikletler sorunlu hemde parklar arızalı ben birtane bisiklet aldım tekeri yamuk diye geri parka koydum hata verdi 153ü aradım üzerimde olduğu görünüyor dediler bende düşürün parka geri koydum dedim 2dk ya kullanmışımdır yada kullanmamışımdır sonra sağlam bisiklet aldım sürdüm geri bıraktım , dün gece yine yenikapı ido dan sağlam bisiklet alayım derken yine bisikletler sorunluydu 3-4 denemeden sonra sağlam bisiklet buldum 2.30 saat sürdüm karaköy isbikeye bıraktım bana 447 dk sürmüşüm gibi gösterip bakiyemi -10tl gösterdi halbuki 16tl kredi kalmıştı 6tl almaları gerekiyordu +10tl kredi kalması gerekiyordu , sistem yeni belki aşacakları çok yol var ama sorunlara hızlı çözüm sağlayamıyorlar halen -10tl bakiyem gözüküyor ve bu yüzden bisiklet kiralayamıyorum ayrıca ilk gün aldığımda 50tl kesmişlerdi oradan da 43tl alacaklıyım onuda iade etmediler.
2. - 3. gün edit: yukardaki arkadaşların dediklerine kısmen katılıyorum şöyleki caddebostandaki kiosk ve bisikletler çok iyi ama yenikapıdaki ido noktası iyi değil hem bisikletler sorunlu hemde parklar arızalı ben birtane bisiklet aldım tekeri yamuk diye geri parka koydum hata verdi 153ü aradım üzerimde olduğu görünüyor dediler bende düşürün parka geri koydum dedim 2dk ya kullanmışımdır yada kullanmamışımdır sonra sağlam bisiklet aldım sürdüm geri bıraktım , dün gece yine yenikapı ido dan sağlam bisiklet alayım derken yine bisikletler sorunluydu 3-4 denemeden sonra sağlam bisiklet buldum 2.30 saat sürdüm karaköy isbikeye bıraktım bana 447 dk sürmüşüm gibi gösterip bakiyemi -10tl gösterdi halbuki 16tl kredi kalmıştı 6tl almaları gerekiyordu +10tl kredi kalması gerekiyordu , sistem yeni belki aşacakları çok yol var ama sorunlara hızlı çözüm sağlayamıyorlar halen -10tl bakiyem gözüküyor ve bu yüzden bisiklet kiralayamıyorum ayrıca ilk gün aldığımda 50tl kesmişlerdi oradan da 43tl alacaklıyım onuda iade etmediler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar