bugün
- sözlük kızlarının kekleri12
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği4
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak7
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi4
- manifest grubu vs tarkan14
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez3
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak2
- peugeot 6044
- sucukçu birader2
- kızlar2
- yeni parti47
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- dünyanın en komik şeyi2
- camlar açık çıplak yatmak5
- hikayeyi devam ettir54
- trump başkanlığı dahada zenginleşmek için mi2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- reklam botları2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- sinem dedetaş6
- uykuya doyamamak3
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- patron şirketi2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- kemal kılıçdaroğlu16
- pepsi2
- seni onaracağım diyen kadın4
- manyak olmaya karar verdim5
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- diamond bosphorus22
- nickten isim tahmini yapmak72
- tai lung27
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- cemil tugay3
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- atatürke başkaldıran şehirler2
bi kaç tane var bendenizde.
ellerinde büyüdüm sayılır.
anamdan çok onlar ilgilendi.
beni, atılgan, cesur yapan onlar. kendileri bayan olmanın erkek kas gücü karşısında zayıflığını hissetmiş olacaklar ki beni sürekli gaza getirirlerdi. korkma, napıcakmış, bağır çağır tarzında.
bizde çocuk beyniyle uymuşuz onlara. iyi mi olmuş kötü mü bilemedim. sanki faydası da var zararı da ama şu var ki onların yanında hala kralım. hatta bi ara kendi çocuklarını ilgi alanlarına aldılardı da epey bi gerilmiştim. neyse o günler geçti gene kral benim. *
kralız dedik ya, onların yanında. onlara karşı çok rahat davranırım. istediğim gibi eleştirir ama bir tek eleştirilerini kabul etmem. kızarım. afra tafra yaparım. onlar da bir kelime söylemez.
söyleseler, uzaklaşıyorum. bi kaç kere söylediler de anladılar durumu. artık söylemiyorlar. ben ne dersem o.
ha yapı gereği kendim için bişey istemem onlardan, aksine veririm.
bunları neden yazdım. birine daha çok yakın sayılırım. diğeri nispeten sert olduğundan ve yapı gereği kavgacı olduğundan uzak dururdum. o yakın olduğuma bunları anlattım bigün. neden yapıyor yapmasa falan dedim. içten bi anlatımdı. gidip ona söylesin diye demediydim.
o da ona yetiştirmiş tabi. iyi olmuş. abloş bi yumuşadı bi yumuşadı.
bugün aradım. off sesi kadife gibi yumuşacık falan. kendi kendime, heh dedim böyle.
naçizane şahsım, kardeşlere ön ayak olarak bi yatırım yaptıydım, onların da ufak tefek katkılarıyla. şimid o yatırım meyve vermek üzere. ama onu katmamıştım ortaklığa. hem katkı yapacak parası yoktu, hemde biraz keskin olduğu için ben istemiyordum. bugünkü konuşmadan sonra. kendi varlıklarımdan ufak bir fedakarlık yapıp okkalı bir sürpriz yapıcam.
abladır o da. bütün kardeşler sevinirken o da sevinsin.
inşallah gene sertleşmez. hemen vazgeçerim.
böyleyim oğlum napiyim. iyi ve yumuşak davranılmak benim en önem verdiğim şey.
ellerinde büyüdüm sayılır.
anamdan çok onlar ilgilendi.
beni, atılgan, cesur yapan onlar. kendileri bayan olmanın erkek kas gücü karşısında zayıflığını hissetmiş olacaklar ki beni sürekli gaza getirirlerdi. korkma, napıcakmış, bağır çağır tarzında.
bizde çocuk beyniyle uymuşuz onlara. iyi mi olmuş kötü mü bilemedim. sanki faydası da var zararı da ama şu var ki onların yanında hala kralım. hatta bi ara kendi çocuklarını ilgi alanlarına aldılardı da epey bi gerilmiştim. neyse o günler geçti gene kral benim. *
kralız dedik ya, onların yanında. onlara karşı çok rahat davranırım. istediğim gibi eleştirir ama bir tek eleştirilerini kabul etmem. kızarım. afra tafra yaparım. onlar da bir kelime söylemez.
söyleseler, uzaklaşıyorum. bi kaç kere söylediler de anladılar durumu. artık söylemiyorlar. ben ne dersem o.
ha yapı gereği kendim için bişey istemem onlardan, aksine veririm.
bunları neden yazdım. birine daha çok yakın sayılırım. diğeri nispeten sert olduğundan ve yapı gereği kavgacı olduğundan uzak dururdum. o yakın olduğuma bunları anlattım bigün. neden yapıyor yapmasa falan dedim. içten bi anlatımdı. gidip ona söylesin diye demediydim.
o da ona yetiştirmiş tabi. iyi olmuş. abloş bi yumuşadı bi yumuşadı.
bugün aradım. off sesi kadife gibi yumuşacık falan. kendi kendime, heh dedim böyle.
naçizane şahsım, kardeşlere ön ayak olarak bi yatırım yaptıydım, onların da ufak tefek katkılarıyla. şimid o yatırım meyve vermek üzere. ama onu katmamıştım ortaklığa. hem katkı yapacak parası yoktu, hemde biraz keskin olduğu için ben istemiyordum. bugünkü konuşmadan sonra. kendi varlıklarımdan ufak bir fedakarlık yapıp okkalı bir sürpriz yapıcam.
abladır o da. bütün kardeşler sevinirken o da sevinsin.
inşallah gene sertleşmez. hemen vazgeçerim.
böyleyim oğlum napiyim. iyi ve yumuşak davranılmak benim en önem verdiğim şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar