bugün

beyinkundakcisi2 ile copy paste

Copy paste ile bilim olmaz, bilimsel doğrular cevaplanmış sorulardır din dogmasını pozitif bilimde inceleyemez kimse. ortaya koyduğu argümanları yanlışlıyorum, diğer yazarlar da yanlışlıyor yanlışlanan argümanları yeni bir yanlış ekleyerek savunmaya çalışıyor bu yazar.
Gök cisimlerinin yeri sabit değildi, teleskoptan binlerce yıl öncesinde de gökbilimi vardı, matematik, geometri, trigonometri ve cebir ile hesaplamalar yapılıyordu bundan 5000-4000 yıl önce. Eski babil kütüphaneleri, piramitler ordaki bilgilerin bile bugün yüzde yüzü aydınlatılamadı. Hala çözülmedik lahitler var.
Kur’anda o bilimsel anlamı çıkardığın her şey kur’andan binlerce yıl önce vardı, hatta sana çok ilginç gelebilir hz. Muhammed’in anlattığı namaz hareketleri eski mısır’da var.

Bir dinin taraftarı olmak kötü yada acınılası bir şey değildir fakat dini durumları bilimle açıklamaya düşmek büyük bir yanlış, din kalptedir. Dini kitaplar yazıldıkları dönemin şartları itibari ile doğru insan olmayı öğretir.

Bugün dinsiz dediğimiz japonya’nın bazı bölgeleri, tibet, kuzey avrupa ülkeleri incelendiğinde kur’andaki huzura erişmeye başladıkları gözleniyor hem de kadınların varlığını erkek varlığından az görmeden, 2 kadının 1 erkek şahit etmemesi, bir erkeğin 4 kadınla evlilik hakkı olmadan.
güncel Önemli Başlıklar