bugün
- cayır cayır yanan kız10
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- asidik bir cehennem3
- dul kalmak3
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- park sorunu6
- satranç haram yasaklansın16
- saraca2
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler4
- cahil halk bilimi2
- gir içime hünharca12
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması2
- onlyfans4
- kemal kılıçdaroğlu'nun chp grup toplantısı2
- aylık 337 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- crocs terlik almanın mantıklı açıklaması2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- timsah2
- rahmi koç'a kızıp 16 bin liralık kartı iptal etmek2
- müzik haramdır5
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler5
- kemal kılıçdaroğlu20
- faik öztrak5
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- m r e r e c t o3
- beyazsemsiyeliyabanci48
- devlet bahçeli'nin abdullah öcalan açıklaması2
- true yazar mı sorunsalı5
- dinlemeyi bilmek5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- kongo2
- uludağ sözlük online sayısı5
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- gocu43
- oylama fakiri sözlük üyeleri2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- kavala2
- en sevilen meyveler8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- kızının düğününde oynayan baba8
- eğirdir gölü3
* 'Sözcü yazmış, kesin yalan haberdir.'
Zaten sizin izlediğiniz yandaş medya kanalları kesin doğru söylüyordur, yemin ediyorum ki açsam a haber'i izlemeye çalışsam kusarım, siz nerede yaşıyorsunuz lan derim. iktidar yalakalığı yapan çakallara sesleniyorum: devlet benim devletim adı Türkiye, millet benim milletim adı Türk milleti, din benim dinim adı islam, ben şu yaşımdan sonra yalanı doğruyu, hakkı hukuku sizin gibi bezirganlardan, iftiracılardan öğrenecek değilim. Yaradan akıl vermiş düşün diye; okuyup düşünmeyen, onaylayıp sorgulamayan sizlerin bu beyne ihtiyacı yok.
* 'Bursa'dakiler akıllı olsun Reis hadlerini bildirir'miş.
Bir yaradandan korkarım, müslümanlığın gereği de budur. Merhameti ve azabı sonsuz olan odur. He tabii sizler, sizin fikir erbablarınız malum şahsı 'adeta ikinci peygamber' görüp 'salavat' getirdiği için gayet normal kuldan korkmanız. Korkmayın titreyin, sizden korkan namerd olsun, haramzadeler, devletin malını yediniz bitirdiniz, elinize yüce kitabı alıp kendi çıkarlarınıza alet ettiniz.
'Şeytan sizi Allah'la aldatmasın.' Nasıl Fetö insanları Allah ile kandırdıysa, sizler de diğer tarikatlar da aynı yoldasınız. Sorsan hepsi kanaat önderi ama ne hikmet zırhlı Mercedes S'den aşağı inemiyorlar.
Zaten sizin izlediğiniz yandaş medya kanalları kesin doğru söylüyordur, yemin ediyorum ki açsam a haber'i izlemeye çalışsam kusarım, siz nerede yaşıyorsunuz lan derim. iktidar yalakalığı yapan çakallara sesleniyorum: devlet benim devletim adı Türkiye, millet benim milletim adı Türk milleti, din benim dinim adı islam, ben şu yaşımdan sonra yalanı doğruyu, hakkı hukuku sizin gibi bezirganlardan, iftiracılardan öğrenecek değilim. Yaradan akıl vermiş düşün diye; okuyup düşünmeyen, onaylayıp sorgulamayan sizlerin bu beyne ihtiyacı yok.
* 'Bursa'dakiler akıllı olsun Reis hadlerini bildirir'miş.
Bir yaradandan korkarım, müslümanlığın gereği de budur. Merhameti ve azabı sonsuz olan odur. He tabii sizler, sizin fikir erbablarınız malum şahsı 'adeta ikinci peygamber' görüp 'salavat' getirdiği için gayet normal kuldan korkmanız. Korkmayın titreyin, sizden korkan namerd olsun, haramzadeler, devletin malını yediniz bitirdiniz, elinize yüce kitabı alıp kendi çıkarlarınıza alet ettiniz.
'Şeytan sizi Allah'la aldatmasın.' Nasıl Fetö insanları Allah ile kandırdıysa, sizler de diğer tarikatlar da aynı yoldasınız. Sorsan hepsi kanaat önderi ama ne hikmet zırhlı Mercedes S'den aşağı inemiyorlar.
Gündemdeki Haberler