bugün
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları9
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı10
- selçuk bayraktar8
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11
- düşün ki o bunu okuyor9
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler12
- anın görüntüsü16
- 2025 iran israil çatışmaları20
- büyük israil15
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu17
- mesajla laf soktuğunu sanan tip8
- sözlük kızlarında sanki gizli bir çelik kubbe var10
- ekşi sözlük referanslı üyelik sistemi8
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması8
- ahmedimi evlendiriyoruz12
- kirpiye verilebilecek isimler11
- israil'i türklere dost sanmak16
- iran11
- yazarların etnik kökeni29
- uyandın sene 2100 googlede ilk ne aratırsın10
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- ekrem imamoğlu mahkemede terlerken12
- ankara'da su fiyatlarına yüzde 169 zam53
- çok istenilen şeyin olmaması12
- iran ile israil'in zayıflaması türkiyeye yarar mı11
- kansere çare bulan doktorun evinde ölü bulunması9
- 16 haziran 2025 istanbul'da iran yürüyüşü10
- as maca11
- neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar17
- köpeğe it diyince deliren köpekperest14
- bedavadan araplara boşa akan sular17
- kürtlerin türkleri moğol olarak tanımlaması24
- kızını zenci ile evlendiren baba9
- bakkallarda halen torpil satılması11
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır24
- uzun boylu erkek isteyen kısa boylu kız16
- iranın ırzına geçilmiş10
- çocuk isteyen erkek istemeyen kadın15
- arkadaşlar bi bakar mısınız21
- hangi tür taş tercih edersiniz14
- 15 haziran 2025 thy diyarbakır van seferi8
- babalar gününüz kutlu olsun11
- bu saldırı bize yapılsaydı nasıl karşılık verirdik22
- claudia s cloud32
- cast away9
- yemek yerken izlemelik şeyler8
- biriniz çay demlese de dağıtsa11
- bik bik ve true aşkı23
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak8
galatasaray taraftarları maalesef kulüp değil futbol takımı taraftarı olduğu için ancak futbol takımı kötü gittiğinde eleştirilen başkandır.
halbuki erkek basketbol takımımızın başına geçip takımı küme düşmekten kurtaran ve şu şartlarda en iyi tercih sayılabilecek oktay mahmuti transfer yasakları kaldırılıp takım kuramayınca konuştu ve takımdan gönderildi. halbuki kendisine verilen sözler yerine getirilseydi ücretinde indirime de gidebilirdi. şimdi belki bir de onunla çalışmadığımız halde ücretini öderken ondan daha kalitesiz bir koçla çalışacağız. üstelik bu koçu bize öneren de fenerbahçeli cumhurbaşkanı danışmanı ve tbf başkanı hidayet türkoğlu. haydi mahmuti'yi gönderdin, bari en azından o standartta birini bul. bjk bile gitti duşko ivanovic'i getirtti. durun daha bitmedi. eylül ayındayız ve transfer yasakları hala kalkmış değil.
kadın basketbol takımında marina maljkovic gitmek istedi diyerek gönderildi. kadın açıklama yaptı ben kalmak istiyordum gönderdiler diye. hani başarılı başarısız tartışılır ama kadın daha bir ay önce eurocup'ı getirmişti. sonra cengiz yönetimi ne mi yaptı? aylarca yalan haber yaptırdı, sonra u19 antrenörünü başa getirdi, transfer filan pek yok zaten. muhtemelen takımda transfer yasağı da vardır.
voleybola hiç girmiyorum bile.
sponsorlarımızla geliyoruz demişlerdi, forma tedarikçisini bile zor buldular geçtiğimiz hafta. üstelik bu sezon bu takımların en düşük bütçeyle oynayacakları sezon. böyle bir yılda takım kurmaktan aciz bir yönetim.
şube yöneticileri basketboldan anlamıyor.
genel menajer ve başarısızlık muskası ömer yalçınkaya bir galatasaray liseli işsiz olduğu için maaş alıp görevinde kalmaya devam ediyor.
tanım: tek başarısı dursun özbek olmamak olan bir başkandır.
halbuki erkek basketbol takımımızın başına geçip takımı küme düşmekten kurtaran ve şu şartlarda en iyi tercih sayılabilecek oktay mahmuti transfer yasakları kaldırılıp takım kuramayınca konuştu ve takımdan gönderildi. halbuki kendisine verilen sözler yerine getirilseydi ücretinde indirime de gidebilirdi. şimdi belki bir de onunla çalışmadığımız halde ücretini öderken ondan daha kalitesiz bir koçla çalışacağız. üstelik bu koçu bize öneren de fenerbahçeli cumhurbaşkanı danışmanı ve tbf başkanı hidayet türkoğlu. haydi mahmuti'yi gönderdin, bari en azından o standartta birini bul. bjk bile gitti duşko ivanovic'i getirtti. durun daha bitmedi. eylül ayındayız ve transfer yasakları hala kalkmış değil.
kadın basketbol takımında marina maljkovic gitmek istedi diyerek gönderildi. kadın açıklama yaptı ben kalmak istiyordum gönderdiler diye. hani başarılı başarısız tartışılır ama kadın daha bir ay önce eurocup'ı getirmişti. sonra cengiz yönetimi ne mi yaptı? aylarca yalan haber yaptırdı, sonra u19 antrenörünü başa getirdi, transfer filan pek yok zaten. muhtemelen takımda transfer yasağı da vardır.
voleybola hiç girmiyorum bile.
sponsorlarımızla geliyoruz demişlerdi, forma tedarikçisini bile zor buldular geçtiğimiz hafta. üstelik bu sezon bu takımların en düşük bütçeyle oynayacakları sezon. böyle bir yılda takım kurmaktan aciz bir yönetim.
şube yöneticileri basketboldan anlamıyor.
genel menajer ve başarısızlık muskası ömer yalçınkaya bir galatasaray liseli işsiz olduğu için maaş alıp görevinde kalmaya devam ediyor.
tanım: tek başarısı dursun özbek olmamak olan bir başkandır.
güncel Önemli Başlıklar