bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek2
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- and the oscar goes to5
- silver ile evlenecek erkek52
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- affetmenin gücü6
- sırrı süreyya önder28
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- akrostişli şiir6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sarapci koala58
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- ilişki yapmaya üşenmek6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- hristiyanlık7
- en sevdiğiniz sayı3
- 30 yaşına girmek4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- de niro vs pacino3
- mauro icardi12
- sözler köşkü6
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükteki satranç taşları4
- ellerim bos gonlum hos28
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- şikeci amedspor5
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sözlükteki linç kültürü12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- gocu34
diğerlerine göre şansı az olan kadınlardır.
--spoiler--
Genc bir erkegin dort kiz arkadasi vardi ve bir turlu hangisiyle evlenecegine karar veremiyordu En sonunda dogru karari verebilmek icin bir test yapmaya karar verdi.Herbirine 1000$ verdi ve "bu parayi istediginiz gibi harcayin" dedi..
Birinci kiz arkadasi kendisine yeni elbiseler ve ayakkabilar aldi,kuafore ve guzellik salonlarina gitti.Genc erkege geri geldiginde soyle dedi:
"Senin icin en guzeli ben olmak istiyorum,cunku seni seviyorum!"
Ikinci kiz arkadasi ise genc erkegin tuttugu takimin iki kombine biletini,en sevdigi turden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve soyle dedi:
"Bunlar senin icin aldigim hediyeler eminim seni mutlu edecektir.Senin mutlu olmanla bende mutlu olacagim."
Ucuncu kiz arkadasi ise bu parayla iyi bir yatirim yapti ve kisa bir sure icersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayi cesitli yatirim alanlarinda kullandi.Genc adama geri gelerek soyle dedi:
Bana verdigin parayi birlikte yasayacagimiz mutlu bir gelecek icin cogalttim, cunku seni seviyorum!"
Dorduncu kiz arkadasi ise bu paranin bir kismiyla bir suru kitap aldi, kalan kismiyla ise fakirlere yemek dagitti.Genc adama geri gelerek soyle dedi
"Verdigin paranin bir kismiyla sana layik olabilmek icin bir suru kitap aldim diger kismiyla ise senin adina fakirlere yemek dagittim."
Genc erkek dort kiz arkadasinin yaptiklarindan cok etkilenmisti. Karar vermek icin epey bir sure dusundu.....dusundu.....
dusundu.....
ve sonunda buyuk memeli olanla evlenmeye karar verdi...
--spoiler--
--spoiler--
Genc bir erkegin dort kiz arkadasi vardi ve bir turlu hangisiyle evlenecegine karar veremiyordu En sonunda dogru karari verebilmek icin bir test yapmaya karar verdi.Herbirine 1000$ verdi ve "bu parayi istediginiz gibi harcayin" dedi..
Birinci kiz arkadasi kendisine yeni elbiseler ve ayakkabilar aldi,kuafore ve guzellik salonlarina gitti.Genc erkege geri geldiginde soyle dedi:
"Senin icin en guzeli ben olmak istiyorum,cunku seni seviyorum!"
Ikinci kiz arkadasi ise genc erkegin tuttugu takimin iki kombine biletini,en sevdigi turden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve soyle dedi:
"Bunlar senin icin aldigim hediyeler eminim seni mutlu edecektir.Senin mutlu olmanla bende mutlu olacagim."
Ucuncu kiz arkadasi ise bu parayla iyi bir yatirim yapti ve kisa bir sure icersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayi cesitli yatirim alanlarinda kullandi.Genc adama geri gelerek soyle dedi:
Bana verdigin parayi birlikte yasayacagimiz mutlu bir gelecek icin cogalttim, cunku seni seviyorum!"
Dorduncu kiz arkadasi ise bu paranin bir kismiyla bir suru kitap aldi, kalan kismiyla ise fakirlere yemek dagitti.Genc adama geri gelerek soyle dedi
"Verdigin paranin bir kismiyla sana layik olabilmek icin bir suru kitap aldim diger kismiyla ise senin adina fakirlere yemek dagittim."
Genc erkek dort kiz arkadasinin yaptiklarindan cok etkilenmisti. Karar vermek icin epey bir sure dusundu.....dusundu.....
dusundu.....
ve sonunda buyuk memeli olanla evlenmeye karar verdi...
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar