bugün

gezginfest 2018

öğlen 15:00 gibi giriş yaptığım festival.

fiyatları aşırı pahalı örnek vermek gerekirse bir tavuk dönere 10tl, kolaya da 5tl veriyorsunuz ama neden! verginiz yok bir şeyiniz yok amk.

aynı şekilde köfte ekmek 15 kola 5tl

su 2tl!!!!

neyse

inanılmaz ve çoğu sallama bir pr çalışması olmuş örnek vermek gerekirse 1600 çeşit yemek çeşidi olacak denildi hepsini topla 5 ile çarp değil 1600, 1000 bile olmaz.

organizasyon berbat örnek vermek gerekirse daha 16:00 gibi girdiğimde boyalar yapılıyordu, çoğu stand daha açılmamıştı. üstüne üstlük yemek almanız için bize uygun gördükleri kart sistemi şuan saat 19:30 halen çalışmıyor.

organizasyona bir örnek daha veriyim alan yetmedi... koskoca festival yönetimi alanın yetmeyeceğini düşünemedi mi...

sigara için sadece nakit gerekiyormuş(önceden duyursalar amenne dicem de öyle bir duyuru yapılmadı) bu yüzden kart ile gelenler iptal.

alkol fiyatları pahalı örnek vermek gerekirse trakyafest de biralar 12tl ve votka enerji 20tl iken burada bira 15 votka enerji 25.

en çok kızdığım noktaya geliyorum:

abi ne bu ingilizce ve ingiliz özentiliği... görevlilerin ismi crew olmuş bizim bildiğimiz taşıma servislerin ismi shuttle daha bunun gibi nice türk dili katliamı yaşanıyor.

fiyatlara kızmamım sebebi 2 ay boyunca en ucuz festival biz olucaz diye reklam çalışmaları yapmaları. en ucuz biz olucaz demeseydi bir gram laf etmezdim.

şuan saat 19:30 ilerleyen saatlerde editlerim belki.

he şunu da söyliyim kimse ama bu açılış partisii asıl yarın başlıyor demesin böyle olucaksa hiç yapma abi açılış partisi felan.