bugün
- kızlar acilen konuşmamız gerek18
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması24
- haftanın gammazları listesi25
- süleymancılar6
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- sözlük kadınları üzerine süper tespitler3
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- beyin ameliyatından çıkmak7
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- iha yaptı siha yaptı7
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı5
- ispartalı kızların gül kokması8
- elit kelimesini çok kullanan insan5
- akp3
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- ioçk'nın arkasına binmek4
- gocu'nun arabada açtığı şarkılar5
- arkadaşlar sizce bu neye benziyor4
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- anın görüntüsü20
- sarma3
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez2
- özgür irade2
- uludağ sözlük evreni5
- rüştü reçber'in antalyalı olması3
- gammaz çetesi büyük bir operasyon planlıyor8
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- akpkkmhp2
- bilinçaltımızın derin dondurucu olması8
- kim bana beddua etti2
- sadece elit beyler mesaj atsın5
- emniyet kemeri takan erkek ılık mıdır sorunsalı5
- mekke anlaşması21
- ispartaspor2
- gammaz olup zall'ı gammazlamak4
- franz kafka dönüşüm4
- siftah2
- gammazların hain planlarının yine tutmaması7
- franz kafka adolf hitler ve tesla ile rakı içmek3
- sözlükteki 10 kişiden 9unu hiç sevişmemiş olması2
- tarihi bir dönüm noktası olarak rexona'nın icadı2
- hala akp diyenler7
- çerçeve yasa35
- domuz çikolatası6
- yeni parti tüzüğü3
- bilgi içerikli entry giren yazar5
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar9
öğlen 15:00 gibi giriş yaptığım festival.
fiyatları aşırı pahalı örnek vermek gerekirse bir tavuk dönere 10tl, kolaya da 5tl veriyorsunuz ama neden! verginiz yok bir şeyiniz yok amk.
aynı şekilde köfte ekmek 15 kola 5tl
su 2tl!!!!
neyse
inanılmaz ve çoğu sallama bir pr çalışması olmuş örnek vermek gerekirse 1600 çeşit yemek çeşidi olacak denildi hepsini topla 5 ile çarp değil 1600, 1000 bile olmaz.
organizasyon berbat örnek vermek gerekirse daha 16:00 gibi girdiğimde boyalar yapılıyordu, çoğu stand daha açılmamıştı. üstüne üstlük yemek almanız için bize uygun gördükleri kart sistemi şuan saat 19:30 halen çalışmıyor.
organizasyona bir örnek daha veriyim alan yetmedi... koskoca festival yönetimi alanın yetmeyeceğini düşünemedi mi...
sigara için sadece nakit gerekiyormuş(önceden duyursalar amenne dicem de öyle bir duyuru yapılmadı) bu yüzden kart ile gelenler iptal.
alkol fiyatları pahalı örnek vermek gerekirse trakyafest de biralar 12tl ve votka enerji 20tl iken burada bira 15 votka enerji 25.
en çok kızdığım noktaya geliyorum:
abi ne bu ingilizce ve ingiliz özentiliği... görevlilerin ismi crew olmuş bizim bildiğimiz taşıma servislerin ismi shuttle daha bunun gibi nice türk dili katliamı yaşanıyor.
fiyatlara kızmamım sebebi 2 ay boyunca en ucuz festival biz olucaz diye reklam çalışmaları yapmaları. en ucuz biz olucaz demeseydi bir gram laf etmezdim.
şuan saat 19:30 ilerleyen saatlerde editlerim belki.
he şunu da söyliyim kimse ama bu açılış partisii asıl yarın başlıyor demesin böyle olucaksa hiç yapma abi açılış partisi felan.
fiyatları aşırı pahalı örnek vermek gerekirse bir tavuk dönere 10tl, kolaya da 5tl veriyorsunuz ama neden! verginiz yok bir şeyiniz yok amk.
aynı şekilde köfte ekmek 15 kola 5tl
su 2tl!!!!
neyse
inanılmaz ve çoğu sallama bir pr çalışması olmuş örnek vermek gerekirse 1600 çeşit yemek çeşidi olacak denildi hepsini topla 5 ile çarp değil 1600, 1000 bile olmaz.
organizasyon berbat örnek vermek gerekirse daha 16:00 gibi girdiğimde boyalar yapılıyordu, çoğu stand daha açılmamıştı. üstüne üstlük yemek almanız için bize uygun gördükleri kart sistemi şuan saat 19:30 halen çalışmıyor.
organizasyona bir örnek daha veriyim alan yetmedi... koskoca festival yönetimi alanın yetmeyeceğini düşünemedi mi...
sigara için sadece nakit gerekiyormuş(önceden duyursalar amenne dicem de öyle bir duyuru yapılmadı) bu yüzden kart ile gelenler iptal.
alkol fiyatları pahalı örnek vermek gerekirse trakyafest de biralar 12tl ve votka enerji 20tl iken burada bira 15 votka enerji 25.
en çok kızdığım noktaya geliyorum:
abi ne bu ingilizce ve ingiliz özentiliği... görevlilerin ismi crew olmuş bizim bildiğimiz taşıma servislerin ismi shuttle daha bunun gibi nice türk dili katliamı yaşanıyor.
fiyatlara kızmamım sebebi 2 ay boyunca en ucuz festival biz olucaz diye reklam çalışmaları yapmaları. en ucuz biz olucaz demeseydi bir gram laf etmezdim.
şuan saat 19:30 ilerleyen saatlerde editlerim belki.
he şunu da söyliyim kimse ama bu açılış partisii asıl yarın başlıyor demesin böyle olucaksa hiç yapma abi açılış partisi felan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar