bugün
- anal ilişki yaparsak hemoroid olur muyuz7
- arkadaşlar öldünüz mü3
- chatgpt varken bir sevgiliye ihtiyaç duymak15
- src belgesi2
- sikerim böyle hayatı deyip kırklareli ne yerleşmek12
- yapay zekayı destekleyen mallar2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- nemlendirici krem19
- kadir mısıroğlunun yezid hayranlığı2
- clio klitorisin kısaltılmışıdır5
- güne jelatinli ananas suyu ile başlamak2
- dabbe2
- mustafa sarıgül'ün babanızla arkadaş olması2
- öğretmenlerin teneffüse ihtiyacı olması5
- kudüs üç semavi din için önemlidir3
- nissan micra kullanan erkek11
- mony tontana birader2
- herkes hakkını helal etsin sözlüğü bırakıyorum6
- eli üşüyen kızın elini nasıl ısıtırsın9
- nev18
- zorunlu askerlik ve liberteryan itiraz2
- seküler kesimden yeni carrefoursa'ya tokat41
- disco disco gezen insan8
- kedi tırnağı kesmek5
- israil alpen2
- borsa 10 000 lere gidebilir mi2
- cinler6
- türkiyenin insan haklarında dünya 143üncüsü olması17
- erkeğin kadından üstün olduğu gerçeği49
- suavi yle çorba içmeye gitmek2
- katatespizartmasi12
- hırsıza verilmeyen ceza hırsızı teşviktir2
- erlik4
- sözlükte özel mesaj ile fotoğraf gönderememek24
- fon vurgunu56
- askerde özlenen şeyler8
- ab'nin birliğe almadan önce 15 yıl deneme süresi2
- fon skandalının akp tabanındaki yankısı12
- sözlük erkeklerinin bicepsleri70
- haklısın özür dilerim seni seviyorum diyen kadın4
- çocukluk arkadaşlığı11
- oflamak3
- sadrazam torununun izmir'in üçte ikisini istemesi7
- günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız11
- 2006'nın 20 sene önce olması8
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı55
- from gold from dust34
- istanbul'da gezilebilecek en güzel yerler9
- şu an ne isterdin14
- mokv yaşıyor mu6
bir chat programının sağlayabileceği maksimum faydayı sağlayan hede. "ulan sohbet etmek için para mı verilir?" lafını bir tarafınıza sokuyor kendisi. adam gibi muhabbet edilen odalara girdiğinizde çok sağlam insanlarla tanışabiliyorsunuz. yakınınızda birileri bulmak niyetindeyseniz yaşadığınız yerin odası muhtemelen vardır; dalın oraya verin adres anasını satayım. süper bir maç mı oldu? girin ilgili odaya dalın muhabbete, dökün içinizi paylaşın bütün düşüncelerinizi, deşarj olun. çükünüz mü hareketlendi, girin seks odalarına tıklayın herhangi birinin kamerasına; muhtemelen ya mastürbasyon yapıyor ya karısıyla yiyişiyordur.
sonuncusu fazla mı oldu lan? ama evet, öyle birşey de var. beleşe canlı porno izleyebiliyorsunuz bu odalarda, kendileri sevişiyorlar kamera açıkken. ben hiç izlemedim.
türkiye'de yasaklanmasından ziyade, paralı olduğunu biliyorum. belki türkiye'deki kullanıcılar için paralı olmuştur ya da türkiye'den giriş tamamen engellenip diğerlerine paralı olmuştur. kullanmayalı uzun zaman oldu, üşenmesem tekrar bakardım da, gerek yok böyle şeylere. gençlik hevesi, unuttuk biz o şeyleri artık.
sonuncusu fazla mı oldu lan? ama evet, öyle birşey de var. beleşe canlı porno izleyebiliyorsunuz bu odalarda, kendileri sevişiyorlar kamera açıkken. ben hiç izlemedim.
türkiye'de yasaklanmasından ziyade, paralı olduğunu biliyorum. belki türkiye'deki kullanıcılar için paralı olmuştur ya da türkiye'den giriş tamamen engellenip diğerlerine paralı olmuştur. kullanmayalı uzun zaman oldu, üşenmesem tekrar bakardım da, gerek yok böyle şeylere. gençlik hevesi, unuttuk biz o şeyleri artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar